2018. április 24. kedd - György
Gázpisztoly


NetHírlap / Fórum / NetHírlap kávéház / "RÉGIMÓDI" TOPIK III.
Privát üzenetek

Kijelentkezés
Regisztráció
Adatmódosítás
Elfelejtett jelszó
Mail a moderátornak
Súgó
Fórumszabályzat

Hirdetés


Kategóriák

Autó-motor
Család
Dühöngő
GSM, távközlés
Hardver
Internet
Játékok
Kultúra
NetHírlap kávéház
Sport
Szex
Szoftver
Tudomány
Vallás
Zene

Keresés

Keresett kifejezés:

Keresés helye:Részletes keresés

Eredeti üzenet:


 Mamsi
        
2018-04-16 20:09:28   (47400)
  Szép estét Kedveseim!

Őszikém
, örülök, hogy bekukkantottál pár sor erejéig. Csiszat ügyben nem nyilatkozom, mert én irtó trehány vagyok, a tisztaságmániámat a krónikus kézmosásomban kiélem. Itt meg is őrülnék vele, olyan poros környezetben élünk, két oldalról veszi körül a házat a nagy forgalom, 4 féle buszjárat megy el mindkét oldalon, a bejárat előtt felfelé a lakótelepekre, a másikon lefelé jönnek. Mellette óriási a gépkocsi forgalom is, két nagy lakótelep van feljebb tőlünk, rengeteg néppel. A por mellett ott a légszennyezettség is, jobb, ha bele sem gondolok.
De ez csak  a por része, egyébként sem vagyok sikamikálós, ez van. :DDDD hetente egy porszipirtyózás, kis portörlés, ablakpuceva max. háromszor egy évben. Mosás bezzeg orrvérzésig, a mosogatást is szívesen csinálom, aztán kb. ennyi. .DDD

Beuskám,
nem irigyellek drágám az eüs napjaidért, ezek szerint egy átfogó sorozatot írtak ki neked. Drukk, hogy hamar letudd, aztán nyugalmad legyen megint egy ideig. .))) 
Ma nem kellett főznöm, csak egy kis sóskát csináltam magamnak, meg sógorasszonynak, Apus meg tejberizst kért. Nem is bántam, mert feküdnöm kellett délután a vízhajtóval. Kora este mentem csak ki ültetgetni, mert bevásároltam egy kis egynyáriból. Puszika

Margóka,
jó neked, hogy csini lett a frizurád, nekem már olyan hosszú, hogy csatolgatnom kell, meg hajpántozni, mert pont most olyan semmilyen. Lassan három hónapja szóltam sógornőmnek, hogy vágni kéne, de nem kerültem sorra, azt mondta, majd hétvégén, akkor megint nem ért rá, és azóta teljesen letett róla, én meg rühellek kunyizni, nem szólok többször, láthatja magától is, hogy nézek ki.


 Név: 
       Jelszó: