2018. április 25. szerda - Márk
Gázpisztoly


NetHírlap / Fórum / NetHírlap kávéház / Macskaklub
Privát üzenetek

Kijelentkezés
Regisztráció
Adatmódosítás
Elfelejtett jelszó
Mail a moderátornak
Súgó
Fórumszabályzat

Hirdetés


Kategóriák

Autó-motor
Család
Dühöngő
GSM, távközlés
Hardver
Internet
Játékok
Kultúra
NetHírlap kávéház
Sport
Szex
Szoftver
Tudomány
Vallás
Zene

Keresés

Keresett kifejezés:

Keresés helye:Részletes keresés

Eredeti üzenet:


 Sárki
        
2018-04-14 18:47:16   (27973)
  Sziasztok! Szép hétvégét mindenkinek!

Nektek nem sok lustálkodós hétvégétek van, Bagira, mindig megtöltitek tartalommal. :) Örülök, hogy ilyen klassz időtöltésekben volt részetek. :) A házimunka meg nem béka, nem ugrik el (nagymamám egyik szomszédasszonya mondta még nagyon régen, azóta sokat emlegetjük a családban). :)))

Részvétem unokabátyád miatt. :(( Nagyon fiatal volt még. :((

Igen, sajnos én abszolút magamra húzok mindenkit. Ez a kolléganő közmunkás, sokáig semmi önbizalma nem volt (mesélték a többiek, mert már az összeolvadás előtt is ott dolgozott). Most meg már sokszor úgy rám förmed, oda kell figyelnem, mert még a fejemre nő (még jobban). :))

Tegnap este voltam sétálni, és találtam egy kutyust. Egy aranyos, kicsit félénk labit. :(( Megkérdeztem ott a környéken mindenkit, de senki nem ismerte, és egy kutyasétáltató fiatalember mondta, hogy már előző nap is ott látta. Úgy feküdt ott, mintha a gazdáját várná. Szerintem kitették szegényt. :((( Hívtam az állatvédőket, mondta a hölgy, hogy csak ma tud érte jönni. Hazahozni nem tudtam (Bátor megette volna), így fájó szívvel ott hagytam (horgászokhoz csapódott). Ma visszamentem keresni. Körbebicajoztam a bányatavat, és kérdezősködtem is. Szerencsére. Mert egy fiatal házaspár, akik a gyerkőceikkel bicajoztak arra, megtalálta (két utcával arrébb feküdt a fűben), és a férfi visszajött szólni nekem. Hívtam az állatvédőket, a hölgy épp a bányatavaknál kereste (ahol előző este találtam). Mondta, hogy fajtatiszta labi (én azt hittem, keverék), és valszleg agyon van fialtatva (én is láttam a csüngő emlőit, azt hittem, nemrégiben fialt), rossz állapotban van. 7-8 éves lehet, nem sok esélye van egy új életre. :((( A szívem szakad meg, annyira hazahoztam volna...
 Név: 
       Jelszó: