2018. március 18. vasárnap - Sándor, Ede
Gázpisztoly


NetHírlap / Fórum / NetHírlap kávéház / "RÉGIMÓDI" TOPIK III.
Privát üzenetek

Kijelentkezés
Regisztráció
Adatmódosítás
Elfelejtett jelszó
Mail a moderátornak
Súgó
Fórumszabályzat

Hirdetés


Kategóriák

Autó-motor
Család
Dühöngő
GSM, távközlés
Hardver
Internet
Játékok
Kultúra
NetHírlap kávéház
Sport
Szex
Szoftver
Tudomány
Vallás
Zene

Keresés

Keresett kifejezés:

Keresés helye:Részletes keresés

Eredeti üzenet:


 margareta68
        
2018-01-13 17:21:45   (46102)
 
Sziasztok, szép jó estét ebben a csúflák időben!

Hát Beuska te aztán megint kitettél magadért szombat lévén, remélem holnap már csak pihizni fogsz, nem kell egész délelőtt főznöd már!:)
Az ember annyira nyomott ebben a sötét időben, mintha egész nap este lenne, ilyenkor jó lenne átaludni a napokat, ahogy a medvék teszik telente.
Ma én csak a lépcsőházat mostam fel délelőtt, meg persze bent az előteret is és egy gyors zacsis levest csináltam a bolognais spagóca mellé, még én is abból ettem (durumos volt a tészta) nem volt kedvem külön magamnak vacakolni, holnap majd úgyis több főzöcske lesz, hogy maradjon kettőnknek még a hét elejére is.

 Pipikém itt is eseget egész nap, de egyelőre még inkább eső, remélem éjszaka vagy eláll, vagy nem alakul át nagyon hóra, de tényleg elnézegeti az ember már azt a keveset ha esik, mert elég ritkán lát szép hóesést már, a mostani kisebb gyerekek már nem is tudják mi az a szánkózás, ha így megy az időjárás.
Nagyon sajnállak a csúnya nyavalyád miatt, úgy látszik sajnos mindenkinek megvan a maga keresztje! Körömvirág kenőcs sem segít rajt valamit?

Vicusom persze csak úgy lehet évtizedeket leélni valakivel, ha elnézzük egymás hibáit, hülyeségeit, ami mindenkinek akad a másik szemszögéből nézve, főleg!:)
A mai fiatalokkal úgyis az a baj, hogy nagyok az elvárásaik és ha valami nem tetszik rögtön szétmennek, így pedig nehéz párban élni, egyre több lesz az egyedülálló nő és pasi is,  vagy a gyerekeket egyedül nevelő anyuka.:(
Ahogy írod te is vissza akarod állítani a fürdőkádat, jó tanulság ez azoknak is, akik még spekiznek a váltáson, persze a fiatalabbak nyilván jobban mennek ebben is a divat után, aztán a használatkor derül ki mindenről, hogy beválik, vagy sem és főleg, hogy elismeri-e valaki, ha negatív az eredmény?
További kellemes esti időtöltést, pihenést mindőtöknek!
Majd ha eljön az ideje... Név: 
       Jelszó: