2018. március 21. szerda - Benedek
Gázpisztoly


NetHírlap / Fórum / NetHírlap kávéház / Macskaklub
Privát üzenetek

Kijelentkezés
Regisztráció
Adatmódosítás
Elfelejtett jelszó
Mail a moderátornak
Súgó
Fórumszabályzat

Hirdetés


Kategóriák

Autó-motor
Család
Dühöngő
GSM, távközlés
Hardver
Internet
Játékok
Kultúra
NetHírlap kávéház
Sport
Szex
Szoftver
Tudomány
Vallás
Zene

Keresés

Keresett kifejezés:

Keresés helye:Részletes keresés

Eredeti üzenet:


 Sárki
        
2018-01-13 14:43:17   (26997)
  Röstellem, de komolyabb irodalmat csak kötelező olvasmányként olvastam. Pedig volt egy-kettő (nem sok), :) amelyik tetszett. Pl. Tolsztoj Feltámadás c. regénye. (Azért választottam azt, mert az volt a legkevésbé vaskos.) :))))

Ken Follett regényeit általában szerettem, persze magasan a Katedrális a legjobb - szerintem. Az általad említett trilógiának én is végigszenvedtem az első részét, de a másik kettőbe bele sem fogtam. :)

Egy időben Leslie L. Lawrence-t is nagyon szerettem, de azt már kinőttem. :))) Vavyan Fable-ból pedig kiszerettem. Tinikoromban nagy indiánregény-rajongó voltam, minden fellelhetőt elolvastam, többször is. A Winnettou-sorozat és a Nagy indiánkönyv meg is volt, azokat kívülről fújtam. :))

Jeffrey Archert merem ajánlani, mert nagyon olvasmányos, szinte letehetetlen. Főleg ez a Clifton krónikák. Ill. még a Párbaj c. regénye. De úgy emlékszem, minden tetszett, amit tőle olvastam. Én nagyon szeretem Stephen KInget is, úgy be tud rántani a világába, ahogy kevés író. Majd gondolkodom még, mi volt az utóbbi időben, ami nagyon tetszett. :) Sajnos már nem tudok úgy belemélyedni, mint régen. Gyerekkoromban sokszor mondták a szüleim, hogy ha bomba robbanna mellettem, azt sem venném észre. Persze, gondolom, ezzel más is így van. Gyerekkorában jobban bele tud feledkezni a mesevilágba. :)
 Név: 
       Jelszó: