2018. március 18. vasárnap - Sándor, Ede
Gázpisztoly


NetHírlap / Fórum / NetHírlap kávéház / "RÉGIMÓDI" TOPIK III.
Privát üzenetek

Kijelentkezés
Regisztráció
Adatmódosítás
Elfelejtett jelszó
Mail a moderátornak
Súgó
Fórumszabályzat

Hirdetés


Kategóriák

Autó-motor
Család
Dühöngő
GSM, távközlés
Hardver
Internet
Játékok
Kultúra
NetHírlap kávéház
Sport
Szex
Szoftver
Tudomány
Vallás
Zene

Keresés

Keresett kifejezés:

Keresés helye:Részletes keresés

Eredeti üzenet:


 Bejcsa
        
2018-01-13 06:38:53   (46097)
 
Vicuskám, igen, még egy picit fődögél a tikleveske, isteni illattya van, vele nincs is más dolgom, de úgy jöttek össze a kívánt fogások, hogy jól elszórakázom még majd órákig, azért ennél okosabban szoktam általában összeállítani a menüt, hogy ne kelljen az egész szombatot átfőznöm, de most így sikerült, igencsak álmoska vagyok még, ilyenkor többszörös ideig tart, amíg kilogisztikázom, hogy milyen munkamenet jöjjön egymás után.


Jól is teszed, hogy visszacsináljátok ti is kádra a kabint, az egy dolog, hogy kényelmetlen az, de még veszélyesebb is jóval, mint a kád, ki gondolta volna. Már nem azért, de az Apusod nővére mi a bánatot szól bele bármibe is, valahogy szép szelíden, de határozottan állítsd le, a ti háztartásotokban nem az ő véleménye a mérvadó, a csudába is. Ezekkel a sógornőkkel folyton csak a baj van, van, hogy inkább, mint az anyóssal. De nem szabad hagyni.


Vigyázok a kötödével, nem  hiányzik, hogy megint kínlódjak a gyulákkal.


A Müller-idézettel nekem csak az a gondom, hogy Müller, mert nekem ő már régóta túl geil, túl pátoszos, túlbölcs, és minden könyve félig az előző, lehet, hogy nem veszi észre, hátha az olvasó se. Érti az ember, hogy ő már megjárta a hadak útját meg a túlvilágot, csak túlságosan elhiszi, hogy nála van a bölcsek összes köve, pedig azért annyira nem. Bár ez is ízlés, igény és hatás dolga, ugyi?


Puszi !

 Név: 
       Jelszó: