2018. április 23. hétfő - Béla
Gázpisztoly


NetHírlap / Fórum / NetHírlap kávéház / "RÉGIMÓDI" TOPIK III.
Privát üzenetek

Kijelentkezés
Regisztráció
Adatmódosítás
Elfelejtett jelszó
Mail a moderátornak
Súgó
Fórumszabályzat

Hirdetés


Kategóriák

Autó-motor
Család
Dühöngő
GSM, távközlés
Hardver
Internet
Játékok
Kultúra
NetHírlap kávéház
Sport
Szex
Szoftver
Tudomány
Vallás
Zene

Keresés

Keresett kifejezés:

Keresés helye:Részletes keresés

Eredeti üzenet:


 margareta68
        
2018-01-12 15:20:23   (46085)
 

Sziasztok, jó pihenős napot ebben a sötét időben!

Délelőtt kicsit dolgoztam már, de a takarítás csak éppen hogy volt a szobákban, nem látni semmit, de legalább a port sem!:)
Egyébként de. végre ideért a régi ismerős vízszerelőnk és megvariálta a klotyót, új lefolyó csöveket rakott a tartály és a kagyló között lefolyó víznek, így sokkal nagyobb nyomással jön le, jól be voltak már kövesedve, főleg a kanyarokban, ahogy gondoltam is, majd a csöveket egyszer lefestem, ha nagyon unatkozom, meg a falat egy tenyérnyi helyen is, ahol a régi cső bemenet volt,  -mivel a panelokban elég hülyén van ez is megoldva, most elöl a falon kívül jön le a cső, nem bujkál be és újra ki a falból-  de az már ráér. Így a vizes helyiségeket is kipuceváltam, holnapra csak a főzés marad majd, ma még megettük a tegnapi tökfőzit, én csirkemájjal a férjuram pedig virslit kért bele... és du.-ra beütemeztem a hajfestést is, aztán majd elválik mi valósul meg?

Vicuska jó a mosómacis iromány, ahogy Müller sok ilyen bölcsességet írt már, valóban ennyi év után már kívülről tudja az ember és ismeri a másik reagálását, de valahogy, ahogy idősödik, egyre inkább kevésbé tudja elviselni a másik hülyeségeit, legalábbis én már ebben a stádiumban vagyok!:(
Egyébként jobbulást a krahácsodhoz, remélem lassan csak kifelé mész belőle Te is!

Beuska én is inkább a kádas megoldásra szavazok, még ha nem is divat már, nekem a felette lévő húzogatós fregoli miatt is az jön be, legalább ilyen ocsi időben is lehet azért valahova teregetni, nem kell a szobákba behordani a ruhát...bár bele már régen nem ültem, csak a zuhanyt használjuk, de akkor is jobban ki tudom használni, mert alatta-előtte egy függöny is van ( a fém lemezt már a kezdetekkor leszedtük) és ott sok rejtekhely is akad pld. a napi cipőknek, lavórnak, mosószernek stb.

További kellemes időtöltést!

Még van az elmentett szép házikókból, ha nem unjátok !:)


 Név: 
       Jelszó: