2018. március 18. vasárnap - Sándor, Ede
Gázpisztoly


NetHírlap / Fórum / NetHírlap kávéház / "RÉGIMÓDI" TOPIK III.
Privát üzenetek

Kijelentkezés
Regisztráció
Adatmódosítás
Elfelejtett jelszó
Mail a moderátornak
Súgó
Fórumszabályzat

Hirdetés


Kategóriák

Autó-motor
Család
Dühöngő
GSM, távközlés
Hardver
Internet
Játékok
Kultúra
NetHírlap kávéház
Sport
Szex
Szoftver
Tudomány
Vallás
Zene

Keresés

Keresett kifejezés:

Keresés helye:Részletes keresés

Eredeti üzenet:


 Mamsi
        
2018-01-11 21:31:50   (46077)
 
Beuskám,
bizony, milyen jó volt a löncshusi, meg a párizsi sütve, rántva, vagy tükörtojatosan. De már löncshúsból is olyan szahara zsíros trutymászokat kapni, a  békebelinek nyomába sem érnek.
Még a lecsókolbász is ilyen fregoli kaja volt, anyósom pl a milánóit csinálta belőle, meghámozta, átdarálta, Apusom elámult, mikor először főztem neki normális milánóit, sonkával, gombával, darált husival, és rendes szósszal, fogalma sem volt róla, hogy az az igazi.
Egyébként én is szeretem megsütve a lecsókolbit tepsis krumplival, meg slt szalonnával együtt, főzve meg rendszeresen eszünk reggelire, amikor Apus délutános, és együtt kajcsizunk reggelente, de abból csak egyfélét veszünk meg, mert a legtöbbje mócsingos, zsíros, trutyis. Na meg tudod mit szerettem még nagyon? A krinolint megsütve, és krumplipürével párosítva.
Na meg a bélszínrolót!!! Mostanában lehet ismét kapni néha.

Mára sütöttem krumplis csavartat, ebédre meg egy kis csirkemelles, csirkemájas rizottófélét tákoltam össze. Persze Apusnak tejberiska is volt, csodálom, hogy nem ferdült még el a szeme. :DDD

Apropó Bonprix: Épp az imént kaptam mailt, hogy a hétvégén van -10%, és mellé ingyen szállítás, értékhatár nélkül mindenre vonatkozik.

Szép estét, puszika
 Név: 
       Jelszó: