2018. március 20. kedd - Klaudia
Gázpisztoly


NetHírlap / Fórum / Fegyverek /  EDC ( Every Day Carry ) kés és lámpatopik
Privát üzenetek

Kijelentkezés
Regisztráció
Adatmódosítás
Elfelejtett jelszó
Mail a moderátornak
Súgó
Fórumszabályzat

Hirdetés


Kategóriák

Autó-motor
Család
Dühöngő
GSM, távközlés
Hardver
Internet
Játékok
Kultúra
NetHírlap kávéház
Sport
Szex
Szoftver
Tudomány
Vallás
Zene

Keresés

Keresett kifejezés:

Keresés helye:Részletes keresés

Eredeti üzenet:


 Pithecus
        
2018-01-09 14:06:17   (37627)
  Még mindig aktív a fémmentes Anometál Föld párhuzamos univerzuma felé vezető dimenziókapu és ezt ők ki is használják, hiszen a dr.Wasserkopf -féle kiegyenlítődési elv szerint minden alkalommal egy, náluk  felbecsülhetetlen értékű acélkéssel gyarapodnak. Most éppen egy beenometal késsel gazdagították a PTA Késmúzeumot.

Látható a markolaton a minden univerzumban azonos hatszögletű mintázat, az ottani méhek munkája.
A biotudatos anometálok génmódosított méhekkel, a beenometálokkal (metal-free-bee) gyűjtik össze a műanyaghulladékot és ezekből lesz a mű(anyag)lép. A tudósaik állítólag már részeredményeket értek el az olyan GMO méhekkel, amik konkrétan - a mi univerzumunkbeli 3D-s nyomtatóknak megfelelően - a királynő által megtekintett tervrajz szerinti darabokat állítják elő. A kést díszítő pénzeket - a todományos kivizslatóbizottság szerint - már ilyen, egyelőre kísérleti stádiumban lévő eljárással állították elő, ezért azok ott hamisnak minősülnek. Van is bőven javítanivaló  a királynő szoftverén.

A feltételezések szerint arrafelé 1 Zöldhasúló 100 Tűzmadarat ér. Természetesen a bal, azaz a Sötét Oldalon is ugyanez az arány, csak ott Sötétlónak és Parázsmadárnak nevezik ugyanazt a hivatalos fizetőeszközt.
A kutatók szerint ez valószínűleg egy emlékkés lehet:
"Jártam mindkét oldalon, ne kérdezzetek az első zöldhasúról, azt a méhek hordták össze nekem."
Erre emlékeztette mindig a tulajdonosát. Aztán ahogy szerezte, úgy vesztette.

Egyes todományos körök viszont úgy vélik, hogy beetető piackutatási célja volt konkrétan ennek az átküldésnek, amit az ottani méregzöldek szerveztek meg, a hulladékuk gizdaságos eltávolításának érdekében.  

Magyar? Tulajdonképpen igen, a régi magyar jegyek felfedezhetők a késen. A markolat a fix fejesgörbét, a penge pedig az ősi lovasnépek gyermekeinek tanítókését idézi (mai japán korcsulatban: tanto). A pénzeken is látható a zöld ló, a természetközeli mozgékonyságunk, és a főnixgalamb a lánglelkünk elpusztíthatatlanságának jelképe. Tehát a párhuzamos univerzumokban is jelen vagyunk.

A PTA Késmúzeum legújabb szerzeményének teljes hossza 180 mm, ebből a 2 mm vastag penge hossza 80 mm.
A tokot szintén a méhek hordták össze. Egyértelmű az álcázószínek használata ezek alapján valószínűsíthető a projekt katonai finanszírozása. Egyes kutatók azt is feltételezik, hogy a GMO beenometal méhek közvetlen katonai felhasználásra is alkalmasak, hiszen ha begyűjtik az ellenség műanyag nadrágtartó öveit, akkor azok ott állnak lecsúszott gatyával, tehát legyőzötten... de ez már egy másik történet...


 Név: 
       Jelszó: