2018. február 22. csütörtök - Gerzson
Gázpisztoly


NetHírlap / Fórum / Fegyverek / IPSC , IDPA - szituációs lövészsportok
Privát üzenetek

Kijelentkezés
Regisztráció
Adatmódosítás
Elfelejtett jelszó
Mail a moderátornak
Súgó
Fórumszabályzat

Hirdetés


Kategóriák

Autó-motor
Család
Dühöngő
GSM, távközlés
Hardver
Internet
Játékok
Kultúra
NetHírlap kávéház
Sport
Szex
Szoftver
Tudomány
Vallás
Zene

Keresés

Keresett kifejezés:

Keresés helye:Részletes keresés

Eredeti üzenet:


 bel
        
2017-11-02 17:26:28   (17845)
 
Szia Szamoca,

Nagyon jo dolog, ha minnel tobb ember elmondja a velemenyet, es ez most az idoszeru, amikor az uj informatikai rendszer meg nem nincs kidolgozas alatt, hiszen most meg konnyen bele kerulhet barmi. Utolag mar sokkal nehezebben lehetne ugyanezt megtenni.

Elsodlegesen azt szeretnem, ha az ugyintezes a leheto legkisebb papirmunkaval jarna, vagyis a szovetseg fele NEM mennenek papirok (se versenyengedelykero, se ajanlaskero), es a masik iranyba a szukseges minimum (ezen az iranyon mi nem tudunk csokkenteni, hiszen alapvetoen a rendorsegi elvarasoknak kell megfelelni).

Tehat en ezt ugy kepzelem, hogy a versenyzo belep, kitolt egy on-line formot, ha kell, akkor a klub tisztsegviseloje amikor legkozelebb belep, akkor nyom egy OK-t, majd Laci bacsi az igy kapott eredmenyt (versenyengedely illetve javaslat, igazolas) kinyomtatja, alairja, postazza.

A versenyeredmeny felvitelehez javaslom, hogy nezzuk meg az IDPA honlapot, ott hogyan tortenik ez.

Azt kifejezetten NEM szeretnem, ha a fegyvereimrol barmilyen konnyen megszerezheto nyilvantartas lenne (ezt majd egyszer hosszabban is leirom, de meg csak az elso 8 oldalt irtam meg), termeszetesen az nem zavar, ha _aki keri_ annak nyilvantartja a fegyvereit a szovetseg, de ez semmi esetre se legyen a tagsag feltetele.

ui. raadsul szerintem ha nem a versenyrendezo kesziti el a meghivolevelet, hanem a versenyzo generalja maganak, akkor mar olyan mindegy, hogy szovegszerkesztovel irja meg maganak, vagy az MDLSZ rendszere segit neki, a jogalap ugyanugy hianyzik.

Bel


 Név: 
       Jelszó: