2018. május 20. vasárnap - Bernát, Felícia
Gázpisztoly


NetHírlap / Fórum / Fegyverek / Éles fegyverek, sportfegyverek, lőterek, sportlövészet
Privát üzenetek

Kijelentkezés
Regisztráció
Adatmódosítás
Elfelejtett jelszó
Mail a moderátornak
Súgó
Fórumszabályzat

Hirdetés


Kategóriák

Autó-motor
Család
Dühöngő
GSM, távközlés
Hardver
Internet
Játékok
Kultúra
NetHírlap kávéház
Sport
Szex
Szoftver
Tudomány
Vallás
Zene

Keresés

Keresett kifejezés:

Keresés helye:Részletes keresés

Eredeti üzenet:


 Fortitu
        
2017-09-09 18:05:40   (44865)
  Nekem ezen egyedül a billentyűbiztosító nem tetszik. Leejtésnél ez is megakadályozza az esetleges hátramozdulást, de a Glock féle attól is véd ha valami benyomódik a billentyűhöz (vacak, puha tok, esetleg ruhadarab, vagy magának a toknak a széle elrakáskor, stb.) A billentyű csak akkor mozdulhat, ha valami teljesen átnyúlik rajta.
Ami viszont plusz az SW-nál, hogy lehet manuális biztosítóval venni. Egyrészről ez valóban felesleges, sőt veszélyes lehet, ha véletlenül bebiztosítódik, vagy úgy felejti az ember, de ha valamiért vészhelyzetben tok nélkül kell a gatyába tűzni a fegyvert, akkor jól jöhet, amúgy meg hozzá se kell nyúlni. Aztán valaki szereti normál viselésnél is bebiztosítani, mert megnyugtatja a plusz biztonsági elem. Itt mindenki dönthet, hogy hogyan szeretné.
Az XDM-nél meg ugye pl markolatbiztosító van, az is egy tökjó dolog, de ott meg mi van ha rosszul fog esetleg rá az ember - ez szokott lenni az ellenérv, szerintem ha jó az ergonómia ez nem igazán valós probléma.
Összességében én is azt mondom, mind ugyanazt tudja, egyéni preferencia, kinek mi tetszik, mind jó válsztás. Részemről a Glock mellett rakom le a voksom a bolondbiztos egyszerű kezelés, a sokévtizednyi összegyűlt pozitív tapasztalat, az alkatrészellátottság, az atommegbízhatóság miatt, de ha valaki mást választ azt is ugyanolyan jó választásnak tartom, ha neki bejön.
 Név: 
       Jelszó: