2018. május 22. kedd - Júlia, Rita
Gázpisztoly


NetHírlap / Fórum / Fegyverek / Moderátor közleményei - fegyverek fórumcsoport
Privát üzenetek

Kijelentkezés
Regisztráció
Adatmódosítás
Elfelejtett jelszó
Mail a moderátornak
Súgó
Fórumszabályzat

Hirdetés


Kategóriák

Autó-motor
Család
Dühöngő
GSM, távközlés
Hardver
Internet
Játékok
Kultúra
NetHírlap kávéház
Sport
Szex
Szoftver
Tudomány
Vallás
Zene

Keresés

Keresett kifejezés:

Keresés helye:Részletes keresés

Eredeti üzenet:


 Moderátor
        
2011-06-28 23:05:17   (14186)
 

Kedves fórumtársak!

Nemrég megkeresett Keserű úr, hogy készül az új weblapja, ahol saját fórumot nyit amit ő moderálhat, ahol ő döntheti el, hogy ki és mit írhat. A kérése az volt, hogy töröljem vagy vonjam össze a Gumilövedékes fegyver topikkal a Keserű topikot, mert véleménye szerint erre a továbbiakban itt nincs szükség. További kérés volt, hogy tiltsam le a nickjét és személyével többet ne foglalkozzanak a fórumozók, csak maximum az általa gyártott fegyverekkel a megfelelő topikokban ( Gumilövedékes fegyver, stb...). Ezzel egyetértek, így a továbbiakban a személyét érintő hozzászólásokat (akár negatív, akár pozitív hangvételű) törölni fogom.

A topik törlését végül elvetettük, mert nemcsak az ő hozzászólásai vannak a topikban. Az összevonással az a gond, hogy a több mint 78.000 hozzászólásban sok témakör érintett ( gázpisztoly, gumilövedékes fegyver, muzeális fegyver, offtopik témák), ezeket szétválogatni a megfelelő témákba lehetetlen feladat. Ezért a Keserű topikot lezárom, így itt nem lehet többet hozzászólni, sorsa az enyészeté. Egyben a kapcsolódó topikot - Keserű Sniper és Trainer - ólomlövedékes, riasztópatronos, muzeális céllövőfegyverek - Ólomlövedékes, riasztópatronos, muzeális céllövőfegyverek -re nevezem át.

Mégegyszer hangsúlyoznám: a személyét érintő hozzászólásokat törölni fogom!A Keserű Művek által gyártott fegyverekről természetesen a megfelelő szaktopikokban lehet a eszmét cserélni.

Köszönöm a megértésetek!

 Név: 
       Jelszó: