2018. május 22. kedd - Júlia, Rita
Gázpisztoly


NetHírlap / Fórum / NetHírlap kávéház / "RÉGIMÓDI" TOPIK III.
Privát üzenetek

Kijelentkezés
Regisztráció
Adatmódosítás
Elfelejtett jelszó
Mail a moderátornak
Súgó
Fórumszabályzat

Keresés

Keresett kifejezés:

Keresés helye:Részletes keresés

Kategóriák

Autó-motor
Család
Dühöngő
GSM, távközlés
Hardver
Internet
Játékok
Kultúra
NetHírlap kávéház
Sport
Szex
Szoftver
Tudomány
Vallás
Zene

Eredeti üzenet:

 Pipitér
        
2018-05-16 16:03:57   (47611)
  Beuska kedves, vannak biza szabályok, csak győzze követni az ember lánya ép ésszel. A kezdetek kezdetén úgy indult, hogy 2 wc szükséges egy ekkora (82 nm) házhoz. Szerencsére ez megváltozott, elég a lakhatási engedély szigorítása. Ez van, a jövő héten kedden jönnek az ellenőrök, vagy mittudoményhogyhívják emberek, addig raktak be ideiglenesen egy kisebb "konyhát", aztán majd jön az igazi (reméljük).
Ma is volt fennforgás, azaz az egyik ufo-szerű lámpa foglalata törött volt, de ez csak a sértetlen doboz kibontása után látszott. A csere megvolt, az utolsó(?) munkálatokat végzik, és lassan átpakoljuk a holmikat, és várjuk, várjuk és még mindig várjuk a beépítendő konyhabútort.

Szorítok, hogy beváljon ez a fajta inzulin, hátha könnyebb lesz Neked egy kicsikét.

Még egy kérdés. A kutyus még mindig ássa a kertet?

Puszi!
 


Válaszüzenetek:

 Bejcsa
        
2018-05-17 06:07:51   (47618)
 
Atyagatya Pipitér, még ellenőrök is várhatók, tényleg jó nagy szigorúság van, ettől függetlenül azt nem értem, hogy kinek mi köze, hogy kell-e nekem konyhaszekrény, vagy se, miben mit tárolok és hasonlók.

Az építkezés teljes folyamata alatt itt is volt mindig mindenféle ellenőrzés, egyeztetés, de pont a lakhatási idején már nem szórakáztak, erre még emlékszem, bár már évekkel ezelőtt volt ez is, hogy száll az idő !

 /A jányoméknál végül három vécé lett, ebből kettő igen praktikus tud lenni, de  hogy a harmadik minek, ki tudja./


Nem, nem, időközben Zoé teljesen megrendesedett, semmi kertásás és szökdösés, jólnevelt lett a kisasszony. Vagy csak kinőtte a kamaszkorát.


Köszike, úgy tűnik, hogy jó lesz ez a mostani inzulin, az már tuti, hogy jobb, mint az előző, úgy kezdem tapasztalni. Pl. kellőképpen ki tudja egyensúlyozni az éccakai formája az éccakai közérzetet, sokkal pihentebben ébredek, jobban is alszom egy kicsit, ez is valami.


Puszi !

 Név:         Jelszó: