2018. május 23. szerda - Dezső
Gázpisztoly


NetHírlap / Fórum / NetHírlap kávéház / "RÉGIMÓDI" TOPIK III.
Privát üzenetek

Kijelentkezés
Regisztráció
Adatmódosítás
Elfelejtett jelszó
Mail a moderátornak
Súgó
Fórumszabályzat

Keresés

Keresett kifejezés:

Keresés helye:Részletes keresés

Kategóriák

Autó-motor
Család
Dühöngő
GSM, távközlés
Hardver
Internet
Játékok
Kultúra
NetHírlap kávéház
Sport
Szex
Szoftver
Tudomány
Vallás
Zene

Eredeti üzenet:

 Bejcsa
        
2018-05-16 06:36:00   (47606)
 
Te jó ég Pipitér, mi minden szabálynak kell megfelelni építkezésnél, még hogy muszáj lenni konyhaszekrénynek, addig nuku lakhatási engedély, ezt meg ki ellenőrzi vajh, jártam én már mindenféle készenléti állapotú kégliben, ahol már bent laktak a tulajok, egy-két bútor átmeneti hiányában pakoltak asztalra, akármire, a jányomék is annak idején így voltak, hónapok, mire minden megrendelt cuccos megérkezik és beszerelődik, és amúgy meg ki a bánatnak van köze ahhoz, hogy megjött-e a konyhaszekrény, hm.


Na de az jó, hogy közel a kulcsátadás, vagyis ma!


Hát faluhelyen mindig ráérősség van, a háziorvosnál meg duplán, tényleg annak kell örülni, hogy legalább van, majd kezd valamit a beteg papírjaival, ha muszáj, addig jó, amíg nem muszáj.


Persze, új inzulin, új érzések, de alakul reményteljesen.

Virágozás nincs, idén nincs kedvem, de már tavaly se nagyon volt, annyira hamar kidöglesztik a virágokat a dögmelegek és az égető nap.

Kötögetés van, de most nem éjjelnappal, csak pianóban.


Puszi !


 


Válaszüzenetek:

 Pipitér
        
2018-05-16 16:03:57   (47611)
  Beuska kedves, vannak biza szabályok, csak győzze követni az ember lánya ép ésszel. A kezdetek kezdetén úgy indult, hogy 2 wc szükséges egy ekkora (82 nm) házhoz. Szerencsére ez megváltozott, elég a lakhatási engedély szigorítása. Ez van, a jövő héten kedden jönnek az ellenőrök, vagy mittudoményhogyhívják emberek, addig raktak be ideiglenesen egy kisebb "konyhát", aztán majd jön az igazi (reméljük).
Ma is volt fennforgás, azaz az egyik ufo-szerű lámpa foglalata törött volt, de ez csak a sértetlen doboz kibontása után látszott. A csere megvolt, az utolsó(?) munkálatokat végzik, és lassan átpakoljuk a holmikat, és várjuk, várjuk és még mindig várjuk a beépítendő konyhabútort.

Szorítok, hogy beváljon ez a fajta inzulin, hátha könnyebb lesz Neked egy kicsikét.

Még egy kérdés. A kutyus még mindig ássa a kertet?

Puszi!
 Név:         Jelszó: