2018. április 24. kedd - György
Gázpisztoly


NetHírlap / Fórum / NetHírlap kávéház / "RÉGIMÓDI" TOPIK III.
Privát üzenetek

Kijelentkezés
Regisztráció
Adatmódosítás
Elfelejtett jelszó
Mail a moderátornak
Súgó
Fórumszabályzat

Keresés

Keresett kifejezés:

Keresés helye:Részletes keresés

Kategóriák

Autó-motor
Család
Dühöngő
GSM, távközlés
Hardver
Internet
Játékok
Kultúra
NetHírlap kávéház
Sport
Szex
Szoftver
Tudomány
Vallás
Zene

Eredeti üzenet:

 Őszike
        
2018-04-17 08:55:14   (47404)
  Beuska,

Isteni az a házi zsíroskenyér a retekkel, épp van hétvégén készült pecsenyezsírom - oldalast sütöttem - kedvet is kaptam hozzá, akkor ez lesz a tízóraii. Ma egyébként krumplistésztát gondoltam ki, régen volt és van itthon téli kovászos uborka, a fene a népeket minálunk, a grenadért mindenki csak koviubival szereti. A tojásos noksit meg fejessalátával.

Én is kívánom, hogy mielőbb letudd a vizsgálatokat, én is győzködöm magam, hogy menjek gyógyszert iratni, csak tologatom magam előtt, utálok még a rendelő közelébe is menni, de muszáj lesz.

A Napfény íze főleg a nagy kedvenc Ralph Fiennes miatt ment élményszámba nekem, de maga a történet is odaszegezett a kanapéhoz, csak a végét sajnos - háromnegyed éjfélkor aludtam be - nem láttam. Jut is eszembe, hihetetlen, mennyire megvagyok a Szulejmán nélkül, pedig mekkora, de mekkora fan-ja voltam.

Vicuskám,
szerintem pont az a normális, ahogyan Te csinálod, nem is kell túlzásokba esni a takarítást illetően, ezen kívül is van dolgod bőséggel. Volt nekem egy barinőm, aki 10 évvel idősebb nálam, már 20 évvel ezelőtt mondogatta, hogy "majd adod lejjebb is, ha megöregszel", hát valahogy csak nem megy, pedig senki nem kérné számon, hogy mikor volt a portörlő utóljára a kezemben.
 


Válaszüzenetek:

 Bejcsa
        
2018-04-18 05:47:52   (47408)
 
Őszikém, nincs is jobb a pecsenyezsírnál, kenyérre is, meg annyi mindent lehet feldobni vele.

Tényleg úgy van, hoy a krumplistésztához leginkább a koviubi megy, a tojásos nokedlihoz meg a fejessali, más nem, hogy a csudában van ez vajon, mert pl. a céklasaláta fincsi, de ezekhez a hamikhoz el se tudja az ember képzelni.


Hát tegnap igencsak kimerültem az eü-zésben, várni és várni és idegesség, olyasmin is, hogy a laborban rengetegen gyűltünk össze - időpontra ! -, és a zárt ajtó előtt irtóra nőtt a feszkó, sokan rohantak volna a dolgukra, de bentről csak az hallatszott, hogy a nővérek jól elvannak, traccsolnak, az ilyesmit a betegek nem tudják tolerálni, manapság pláne nem, és elkezdődött a beszólás, nem is szelíden, sőt nagyon nem szelíden, egy erélyes asszonyság meg elkezdte ütögetni az ajtót a nővérkékre, ezzel meg csak azt érte el, hogy igen morcos lett a személyzet, rögtön utálta az összes beteget, és biztos vettek már szelídebben is vért, hát ez már csak ilyen.


Én is megvagyok a szultán nélkül teljesen jól, abszolút nem hiányzik és már nem is érdekel egyáltalán, annyira elromlott a hatása bennem is, hogy csak na, pedig nem volt hét évekig, hogy ne vártam volna, most meg ez lett, rendesen megcsömörlött az ember a történtektől, brrrr.

 Név:         Jelszó: