2018. április 25. szerda - Márk
Gázpisztoly


NetHírlap / Fórum / NetHírlap kávéház / Macskaklub
Privát üzenetek

Kijelentkezés
Regisztráció
Adatmódosítás
Elfelejtett jelszó
Mail a moderátornak
Súgó
Fórumszabályzat

Keresés

Keresett kifejezés:

Keresés helye:Részletes keresés

Kategóriák

Autó-motor
Család
Dühöngő
GSM, távközlés
Hardver
Internet
Játékok
Kultúra
NetHírlap kávéház
Sport
Szex
Szoftver
Tudomány
Vallás
Zene

Eredeti üzenet:

 Sárki
        
2018-04-15 11:24:38   (27980)
  Ha tudnád, Mócikám, hányan mentek el mellette... Először én is megtettem a körömet a tó körül, gondoltam (reméltem), valamelyik horgászhoz vagy ahhoz a baráti társasághoz tartozik, akik egy padon üldögéltek a közelben. De amikor visszafelé is ugyanott találtam, akkor már odamentem hozzá, ill. elkezdtem kérdezősködni, ismeri-e valaki. Akkor jött a kutyasétáltató fiatalember is, aki mondta, hogy már előző nap is ott látta.

Gratulálok a nagy sikerhez! :) Örülök, hogy legyűrted a tüdőgyulladást. A tavaszi lustaságot én is elkaptam. :))
 


Válaszüzenetek:

 Bagheera the panther
        
2018-04-15 13:09:30   (27981)
  Sajnos elmennek mellette, de még az ember mellett is. :-( Nem tudom, írtam-e a múltkori "kalandunkat", ha igen, akkor bocsánat. Még hideg volt, amikor az egyik esti séta során egy eszméletlen, fiatal nőt találtunk a parkban egy padon (én + Suzy). Jól öltözött, ápolt nő volt, látszott, hogy nem hajléktalan vagy csavargó. Épp akkor ért oda egy fiatalember is, aki mentőt hívott, ottmaradtam vele én is. Néztem az órát, 52 perc múlva jött két rendőr, mentő sehol. A rendőrök elkezdték igazoltatni a fiatalembert, majd felszólították, hogy kérdezzen utána, hol jár a mentő. Mondtam, hogy szerintem nekik szabad, nyúljanak be a nő táskájába, biztos van nála mobiltelefon, csak van valaki hozzátartozója, akit fel kellene hívni. Azt nekik nem lehet, várjuk meg a mentőt. Mentő sehol...Akkor már több mint egy óra eltelt, a fiatalember elköszönt, már majd' megfagyott, épp csak a boltba szaladt le valamiért, én is eljöttem, a rendőrök maradtak.
Az a lényeg, hogy amíg ott vártunk, több mint egy órán át, számtalan ember ment el teljesen érdektelenül mellettünk. Kivéve egyet, aki odaszólt, hogy ja, ezt a nőt ismeri, a közeli boltban dolgozik, aztán ment tovább. És akkor még ki tudja, mióta fekhetett már szerencsétlen a padon....:-( Arról már nem is beszélve, hogy hidegben, egy telefonhívásra, miszerint egy eszméletlen nő fekszik egy padon, ennyi időt kelljen várni egy mentőre, félelmetes. :-(
Egyébként a rendőrök nagyon rendesek voltak, két fiatalember, próbálták szerencsétlen nőt élesztgetni, melegíteni, tényleg igyekeztek legalább tenni valamit.
 


 terimamy
        
2018-04-15 19:28:57   (27984)
  Ági, elmaradtam az előbb.
Láttam a kutyust , nagyon szép . De ha nem lenne, az sem baj, ha Te jársz arra. Jó, hogy megtaláltad..
Most jönnek majd a kölykök, hogy mi lesz itt. A "temetői" kutyának sincs még gazdája, még a tanyán van.Már kezdi megszokni, csak az a baj, hogy sokat ugat, amit a többiek nem nagyon értékelnek. Ő nem oda való, ő inkább házőrzésre lenne hívatott.
Szép estét !
Nem úgy alakult a mai nap sem ahogy elterveztük, de remélem lesz még jobb is.
 Név:         Jelszó: