2018. április 25. szerda - Márk
Gázpisztoly


NetHírlap / Fórum / NetHírlap kávéház / "RÉGIMÓDI" TOPIK III.
Privát üzenetek

Kijelentkezés
Regisztráció
Adatmódosítás
Elfelejtett jelszó
Mail a moderátornak
Súgó
Fórumszabályzat

Keresés

Keresett kifejezés:

Keresés helye:Részletes keresés

Kategóriák

Autó-motor
Család
Dühöngő
GSM, távközlés
Hardver
Internet
Játékok
Kultúra
NetHírlap kávéház
Sport
Szex
Szoftver
Tudomány
Vallás
Zene

Eredeti üzenet:

 Bejcsa
        
2018-04-14 06:13:53   (47376)
 


Vicuskám, igaz, mi igaz, nem kapkodok hihí, olyan fokon távol áll tőlem az összes keleti gezemice, ennél jobban már csak a szushi, vagy hogy írják, de hát aki szereti, az meg nagyon, ez már csak így van.
 


Válaszüzenetek:

 Mamsi
        
2018-04-14 16:08:47   (47379)
  Kellemes, pihenős délutánt Kedveseim!

Beusom,

 a szushit én sem tudnám megenni, mártogathatnám bármibe is, nyers hús nem megy le a torkomon. :DDD Érdekes, régen mennyire szerettem a tatárbifszteket, ma már azt sem tudom megenni, annyi kórság volt már az állatok között is, hogy jobb félni, mint megijedni.  Így vagok a nyers tojással is. Gyerek koromban a szomszéd Acsai néniéknek teheneik, lovak, csirkék, disznók voltak mindig az istállóban, meg az ólakban, így aztán fincsi házi túrójuk is volt. Acsai néni nagyon szerette a túrót cukorral, meg nyers tojássárgával kikeverve eszegetni, és ha éppen ott voltam, engem is megkínált. Ma már azt sem merném megenni.

Hát drágám, bocsika, hogy ma sem nálad pedáloztam kaja ügyben...hiii, hanem Tinámnál, mert ma megint csájna kaját csináltam, a saját magam kreálta édes-savanyú mártással. Tudom, hogy öndicséret büdös, de olyan jól eltaláltam a mártást az ősszel, hogy idén megint fogok eltenni, mert nagyon ízlik nekünk, még Sógórnőm is jóízűen bekajált belőle. .DD Kicsit felturbóztam egy cukkinivel, meg pár vékonyka répával.

Hogy sikerült Lánykád ültetése? Idő remek volt hozzá, majd hozzál pár fotót az udvarukról, hagy gyönyörködjünk mi is benne.

Puszika


 Név:         Jelszó: