2018. március 22. csütörtök - Beáta, Izolda
Gázpisztoly


NetHírlap / Fórum / Fegyverek / Jog & fegyver
Privát üzenetek

Kijelentkezés
Regisztráció
Adatmódosítás
Elfelejtett jelszó
Mail a moderátornak
Súgó
Fórumszabályzat

Keresés

Keresett kifejezés:

Keresés helye:Részletes keresés

Kategóriák

Autó-motor
Család
Dühöngő
GSM, távközlés
Hardver
Internet
Játékok
Kultúra
NetHírlap kávéház
Sport
Szex
Szoftver
Tudomány
Vallás
Zene

Eredeti üzenet:

 Fortitu
        
2018-03-07 22:53:27   (30199)
  Én nemrég voltam a prágai várban. Ott is van látványellenőrzés már, egyenruhásokkal, meg fémdetektorral. Mondom előre az embernek, hogy van nálam egy svájci bicska, meg spré kettőnknél is. Válasz, hogy azt nem lehet bevinni. Mondom, akkor itt lehetne-e hagyni, vagy hol tudom lerakni. "Nem lehet bemenni ilyesmivel." - simán végtelen ciklusba került a droid. Pedig svájci bicsak azért valószínűleg sok embernél van, meg hát ott is van azért némi fegyvertartási kultúra is, szóval tuti nem először futnak bele ilyesmibe... Aztán végülis otthagytam valamivel odébb egy kerítés tövében, kifelé menet szerencsére megvolt.
Felvetődött bennem, hogy vajon a kis alu flakon egyáltalán érzékelné a fémkapu? Aki ilyen helyen dolgozik, kipróbálhatná...

 


Válaszüzenetek:

 nemtokregelni
        
2018-03-07 23:24:28   (30201)
 
Amilyen kapukkal en dolgoztam, azok sokkal kevesebbet is kepesek voltak erzekelni. Az mar mas kerdes, h ha tul erzekenyre allitod, akkor pl. cipzarra, melltarto kapcsara vagy cipfuzo luk fem karikajara is jelez. Ez pedig ilyen helyen nem praktikus, csak ahol le is lehet vetkoztetni a pacienst.
 


 Zotyika
        
2018-03-08 06:33:22   (30202)
  Beallitastol fugg. Altalaban igen, inkabb a fals jelzesekkel (pl. cigisdoboz) van baj.  


 Gianni atya
        
2018-03-08 10:34:47   (30203)
  Szentpétervár, Hermitage múzeum:
Kabátok a ruhatárban leadva, jegy megvéve, Maxpedition Lunada a vállamon, benne útlevél, pénz, telefontöltő, fényképező és egyéb bizbaszok mellett egy EDC pouch. Na ebben az EDC pouchban viszont minden volt: fogó, szike, csavarhúzó szett, kés, multitool és hasonlóak.
Elindulunk a bejárat felé, ahol csomagátvilágító berendezés üzemel. Levert a víz, hogy ezek most kiosztanak pár év gulágot valami középtávoli kedves kis szibériai szénbányában. Visszafordulni nem lehetett... Egyéletemegyhalálom, irány előre. :) Szalagra felteszem a hátizsákot, rendőrcsajszi unottan elindítja a gépbe, majd akkorára kerekedett a szeme, mint Toldi malomköve. :D Rámnéz kérdően... Vállamat megvontam, hogy ez van. Elveszed, elveszed, ha nem veszed, nem veszed. Nem vette. Intett, hogy haladjak tovább. :D Pár ősz hajszálam azért lett. :D
 


 Toto atya
        
2018-03-08 11:29:27   (30204)
  Ma ismét kontaktoltam a haverommal. Délelőtt teljes elképedéssel fogadták az angol kollégái, hogy mi az hogy neki fegyvere van? Próbálta magyarázni hogy nálatok pár késes suttyó tömegmészárlást rendez mert mindenki totálisan le van fegyverezve, az ilyen nem halálos cuccok már képesek ezeket is megakadályozni. Nem ment át az üzenet, csak azon pörögtek hogy "De hát akkor ki kell hívni a rendőrséget" vagy "A fegyver nem megoldás akkor teherautókkal fognak támadni, az ellen nem lehet védekezni". Sőt, kifejezetten örülnek neki hogy náluk senkinél nincs fegyver.
Ezek teljesen átlagis britek voltak, akik sokat nézik a helyi tévét nyilván.

A veszélyesen idióta és fegyverellenes britek sürgősen hagyják el az EU-t!!!
 Név:         Jelszó: