2018. március 22. csütörtök - Beáta, Izolda
Gázpisztoly


NetHírlap / Fórum / Fegyverek / Jog & fegyver
Privát üzenetek

Kijelentkezés
Regisztráció
Adatmódosítás
Elfelejtett jelszó
Mail a moderátornak
Súgó
Fórumszabályzat

Keresés

Keresett kifejezés:

Keresés helye:Részletes keresés

Kategóriák

Autó-motor
Család
Dühöngő
GSM, távközlés
Hardver
Internet
Játékok
Kultúra
NetHírlap kávéház
Sport
Szex
Szoftver
Tudomány
Vallás
Zene

Eredeti üzenet:

 Toto atya
        
2018-03-07 22:20:40   (30198)
  Nem fórumozó vadász haverom hívott fel. A munkahelyével egy sok nemzetiségű társaságot vitt volna céges vacsora után a Szimplába. Biztonsági orkok hada állt a bejáratnál, mindenkit motoztak, táskákat átvizsgáltak. Neki, mint minden rendes heteroszexuális férfinak, volt kése és gázpisztolya. Mondják az orkok, hogy háteztitten nem lehet bevinni ez itten nem olyan hely ám, semmi fegyver nem lehet bent!
Ismerősöm: OK akkor zárjátok el, odaadom az egészet, mehet táskástul a ruhatárba.
Nem, azt sem lehet. Odabent csak fegyverek nélkül lehet bárki!

Na b+, a külföldieket meg sem motozták, bárhol bárki nadrágszárban bármilyen kést vagy szuronyt bevihetne, sok sikert az idiótáknak a fegyvermentes övezethez, ahol egy szál késsel ámokfutást lehet rendezni, és egyetlen fegyveres, engedéllyel rendelkező "jófiút" sem engednek be! Nettó idióták...


(És most tekintsünk el az alkohol fogyasztástól, tekintsük jogkövető felnőtt állampolgárnak, aki tudja hogy vagy iszik, vagy vezet/fegyvert visel!)
 


Válaszüzenetek:

 Fortitu
        
2018-03-07 22:53:27   (30199)
  Én nemrég voltam a prágai várban. Ott is van látványellenőrzés már, egyenruhásokkal, meg fémdetektorral. Mondom előre az embernek, hogy van nálam egy svájci bicska, meg spré kettőnknél is. Válasz, hogy azt nem lehet bevinni. Mondom, akkor itt lehetne-e hagyni, vagy hol tudom lerakni. "Nem lehet bemenni ilyesmivel." - simán végtelen ciklusba került a droid. Pedig svájci bicsak azért valószínűleg sok embernél van, meg hát ott is van azért némi fegyvertartási kultúra is, szóval tuti nem először futnak bele ilyesmibe... Aztán végülis otthagytam valamivel odébb egy kerítés tövében, kifelé menet szerencsére megvolt.
Felvetődött bennem, hogy vajon a kis alu flakon egyáltalán érzékelné a fémkapu? Aki ilyen helyen dolgozik, kipróbálhatná...
 Név:         Jelszó: