2018. május 22. kedd - Júlia, Rita
Gázpisztoly


NetHírlap / Fórum / NetHírlap kávéház / "RÉGIMÓDI" TOPIK III.
Privát üzenetek

Kijelentkezés
Regisztráció
Adatmódosítás
Elfelejtett jelszó
Mail a moderátornak
Súgó
Fórumszabályzat

Keresés

Keresett kifejezés:

Keresés helye:Részletes keresés

Kategóriák

Autó-motor
Család
Dühöngő
GSM, távközlés
Hardver
Internet
Játékok
Kultúra
NetHírlap kávéház
Sport
Szex
Szoftver
Tudomány
Vallás
Zene

Eredeti üzenet:

 margareta68
        
2018-02-14 09:04:56   (46637)
 

Sziasztok szép napot mára is febr.közepén és ugye Bálint napján, ami manapság divatosan  már Valentinná változott!:)

A hó vagy inkább havas eső most is szálldogál, de szerencsére annyira nem volt tegnap és ma sem hideg, hogy meg is maradna az utakon, csak egy kicsit fehérek a fák és a zöld területek.:)

Hát Manyeszka ismét köszönet a jó kis túrázó beszámolótokért és a csodás jó képekért! Már éppen akartam kérdezni, ahogy láttam, hogy talán nem csupán egyszeri a bejelentkezésed, hanem maradsz  továbbra is, hogy mostanában mi van a túrázással, de most megkaptuk a választ. Ezek szerint még mindig a régi, jó strapabíró, kiránduló és sütő-főző nagyi vagy!:) Legyetek még sokáig ilyen jó formában és amikor ráérsz kicsit, nekünk meg hozzad a jó kis beszámolókat, így még a hozzám hasonlók is kirándulhatunk, legalább elméletben!:)
A fánknál először én is a maradék tésztára gondoltam, kicsit gyanús volt, de közben eszembe jutott, hogy a forgácsfánk is hasonló, csak talán vékonyabb tészta...azt már nem is tudom mikor sütöttem, nagyon régen, sok évvel ezelőtt.

Beuska látod milyen lökött vagyok, persze, hogy rántott a karfiol és én abban a tudatban voltam, hogy azt is írtam és nem értettem miért írod?..aztán most visszanéztem és látom, hogy milyen hülyeséget, rakottat írtam, ez a reflex, amikor a kezünk már nem azt teszi, vagy nem azt mondjuk, amit az agyunk gondol!:)...ezek már sajnos a "leépülés" jelei!:)

További jó munkát, pihenést, kinek mi jut!:)


Nehogy még így járjunk valamikor!:)...azért még mindig jobb, mintha egy bunkóval vernék fejbe a beteget!:)

 


Válaszüzenetek:

 Mamsi
        
2018-02-14 12:07:56   (46639)
  Margókám,
nem szeretem a Valentinozást, csak azért hozták be divatba, hogy legyen egy újabb bevételi forrás az ajándékboltoknak, meg a virágosoknak. Mi nem tartjuk Apussal.

Viszont tegnap elakartam használni a túrót, amit szombaton hozattam, és ha már süti, akkor gondoltam, legyen formás, már amennyire tőlem telik, :DDD mert tortát nem tudok szépet csinálni sosem, és megcsináltam a kedvenc túrókrém tortáját, de most nem golyókat kapott a tetejére, hanem a belsejébe beletettem a krém közepére még 10 db túró rudit meglepinek.
Aztán, csak hogy érezze a törődést, hevenyészve rászórtam egy kis szívecske félét. .DDDD
Naná, hogy este meg kellett neki vágni, sosem tud összeérni nálunk az ilyesmi. :DD


 


 Bejcsa
        
2018-02-15 05:34:06   (46647)
 
Margó, ne is mondd, már nem olyan ritka, hogy az ember utólag döbben rá, hogy mondjuk nem azt írja éppen, amire gondolt, valahogy már könnyebben elkalandozik az agyunk, de mindig azt mondom, hogy amíg még erre rájövünk, addig nagy baj nincs.


Na, hát persze, hogy a Piri mama az Öreg néne őzikéjét olvassa, azt meg áhítattal fogjuk hallgatni és jöhet a szike. Brrrr.

 Név:         Jelszó: