2018. május 20. vasárnap - Bernát, Felícia
Gázpisztoly


NetHírlap / Fórum / Fegyverek / Gázpisztoly
Privát üzenetek

Kijelentkezés
Regisztráció
Adatmódosítás
Elfelejtett jelszó
Mail a moderátornak
Súgó
Fórumszabályzat

Keresés

Keresett kifejezés:

Keresés helye:Részletes keresés

Kategóriák

Autó-motor
Család
Dühöngő
GSM, távközlés
Hardver
Internet
Játékok
Kultúra
NetHírlap kávéház
Sport
Szex
Szoftver
Tudomány
Vallás
Zene

Eredeti üzenet:

 Martin Riggs
        
2018-02-14 06:27:02   (118875)
  Igen, ezt a nemes eszmét terjeszti majdnem mindenki 30-40e Ft-ig. Aztán jön egy durva letörés a vásárlási hajlandóságban.

Sokszor voltam már boltban úgy, hogy bejött a delikvens, nézegette a pisztolyokat. Persze, hogy a 4"-os gumírozós Alfa kellett volna neki nikkelezve. Kiderült az ára, és elment még gondolkodni rajta. Gondolom ment netet kutatni, hogy honnan tudná kínából megrendelni a feléért.

Teckó gazdaságos ország... Nyomor bérekkel.

 


Válaszüzenetek:

 Zotyika
        
2018-02-14 06:58:34   (118876)
  FélOFF
Nem csak a bérek.

Fegyvervásárlással, lövészettel kapcsolatban sokan kérdeztek már, vagy kérték, hogy jönnének el lőni, vagy hogy hogyan lehet venni (gp-t, élest). Mikor elmondtam, akkor hozzátettem azt is, hogy kb. mennyibe kerül. Nem ijesztgetve. Egy ember vett saját fegyvert.

Más területen is tapasztaltam, hogy a hozzáállással van baj. Többször kértek tanácsot kerékpárvásárlásról, mikor mondtam, hogy mennyibe kerül, amit megéri megvenni (nem versenybicikliről van szó, csak hétköznapiról, kb. 100 eFt), akkor mindenki hüledezett, hogy ááááá én csak kb. 40-50-et szánok rá. (Ez a leggagyibb fos, pénzkidobás.)

És a legfurcsább, hogy ezek között az emberek között sokszor látod, hogy nem sajnálják a pénzt tetszőleges okosmobilra, alufelni-garnitúrára stb., szóval egyszerűen az előzőek nem fontosak, ezek meg igen. Csak ezt be kéne ismerni.


 Név:         Jelszó: