2018. február 23. péntek - Alfréd
Gázpisztoly


NetHírlap / Fórum / Család / Zabálnivalók...
Privát üzenetek

Kijelentkezés
Regisztráció
Adatmódosítás
Elfelejtett jelszó
Mail a moderátornak
Súgó
Fórumszabályzat

Keresés

Keresett kifejezés:

Keresés helye:



Részletes keresés

Kategóriák

Autó-motor
Család
Dühöngő
GSM, távközlés
Hardver
Internet
Játékok
Kultúra
NetHírlap kávéház
Sport
Szex
Szoftver
Tudomány
Vallás
Zene

Eredeti üzenet:

 katrin
        
2018-02-13 17:57:56   (101170)
  Szia Sacima!

Húú! De jó ötlet ez a hajdinafasírt. Már épp nézegettem, hogy hajdinából mit csináljak?
Azért segíts légyszíves... A hajdinát előbb megfőzöd, s csak úgy készíted belőle a fasírtot, ugye.
Ugyan már nézegettem interneten, hogy mit lehet hajdinából készíteni, de akkor a Te ötleted került előnybe, hétvégén majd fasírtot sütök. Utána majd még kitalálok valamiket, hogy elfogyjon.

Bulgurból pedig majd még csinálok tejberizst, rizs helyett bulgurral, meg rizseshúst, azaz bulguros-húst. Abba teszek egy kis zöldborsót, de egyébként én nem nagyon csípem a zöldségeket, tehát azért inkább rizsfelfujtat csináltam, s nem zöldséges-bulgurt. De hát nem vagyunk egyformák.

Itt esik az eső pár órája, gondolom felétek is.

Szép estét!

Hali
 


Válaszüzenetek:

 Sacima
        
2018-02-13 18:48:50   (101173)
  Gondoltam is rád, amikor sütöttem. ;)

Igen megfőztem, 10 dkg főzőtasakos hajdinát.
Leszűrtem, lehűtöttem, dinsztelt v.hagyma, fokhagyma, só, bors és egy tojás.
Kicsit állni hagytam. Zsemlemorzsába forgattam és kisütöttem.
Ha jól rémlik, kaptál kölest is. Próbáld ki a túrós köles felfújtat.;-)

 



Név:         Jelszó: