2018. május 22. kedd - Júlia, Rita
Gázpisztoly


NetHírlap / Fórum / NetHírlap kávéház / "RÉGIMÓDI" TOPIK III.
Privát üzenetek

Kijelentkezés
Regisztráció
Adatmódosítás
Elfelejtett jelszó
Mail a moderátornak
Súgó
Fórumszabályzat

Keresés

Keresett kifejezés:

Keresés helye:Részletes keresés

Kategóriák

Autó-motor
Család
Dühöngő
GSM, távközlés
Hardver
Internet
Játékok
Kultúra
NetHírlap kávéház
Sport
Szex
Szoftver
Tudomány
Vallás
Zene

Eredeti üzenet:

 Bejcsa
        
2018-02-13 06:04:12   (46622)
 
Drága Csed, Jamie filmjeiből tudom én is, amit írsz, hogy a bimbóskel tulképpen téli szabadtéri zőccség, és ha szereti valaki, akkor nagyon, mert ő pl. odavan érte, mindig süt alá baconkockákat, és azon forgatja meg a bimbókat.

Látod, arra már nem emlékszem, hogy kesernyés az íze, éppen hogy olyan furán édesnek éreztem + spenótzamat, de azért most már juszt is próbálkozni fogok vele, hogy hátha.


Ó, hányszor, de hányszor van az, hogy valami eü-s gond, vagy ilyesmi egy idő után elkezd végre javulgatni és ha az ember ezt konstatálja nagy boldogan, másnap már vissza is esik, nagyon műxik ez az elkajabálás-szindróma. Ilyenkor fityiszt mutatnak az istenek, mert azok nem szeretik, ha az ember elégedett meg boldog, mert csak nekik lehet.


Jesszus, tegnap is villantottak egy szultános előzetes, brrrr.. ahogy a szultán sátrában a Musztafát szépen lassan körbeveszi négy hóhér, már tán csak nem ott az apja szeme láttára nyiffantják ki, mert az már tényleg brutál lenne, ha valaki annyira szereti az utódait, ahogy ez a férfi, nincs az az árulás, ami ezt tudná kihozni belőle, gondolnánk. Pedig. Régen sok-sok francia és olasz történelemmel kapcsolatos könyvet olvastam, mert ezekben az országokban annyi kalandos királytörténet volt, és hát cseppet sem szelídebbek, mint a török szultán palotájában, telistele testvérgyilokkal és számos olyan is volt, hogy az apakirály nyiffantotta ki a rosszalkodó gyerekét, aki nem volt képes a végsőkig tartani a tekintélytiszteletet és akkor nem volt kecmec. Nagyon gyarlóra és kegyetlenre sikeredett az emberi természet, akárki is gyártotta.


Puszi !


 


Válaszüzenetek:

 Őszike
        
2018-02-13 09:38:37   (46625)
  Áldás, békesség!

A kelbimbót én is csak ajánlani tudom, nálunk mindenki szereti hála istennek. Talán már írtam, hogy én össze szoktam sütni "csőben" karfiollal vagy pirított prézlisen, tojásos tejföllel nyakonöntve vagy egyszerűen besamellel, amibe még sajtot is csempészek.

Láttam már rántva is, és igen, bacon szalonna zsírjában megkapatva, köretnek. A zöldséglevesbe is szoktam tenni, ha épp nincs friss, akkor a mirelit is megteszi, nagyon jó termék.

Nemsokára majd sorra kerül, kicsit elég volt a húsból megint.

Viszont Kamillám az istennek nem akar enni, talán csak az oviban, a többiekkel, bár szerintem az sem mennyiség. Már az eddigi kedvenceit se kéri, csak a sajtos tejfölös tészta és a sós vajaskenyér megy jó ideje. Az alma, a banán, az eper egyelőre kedvenc, ezt vagy nyersen eszi vagy smoothikat csinálunk, de slussz. Na és persze a kakaó, mint olyan...
 Név:         Jelszó: