2018. május 22. kedd - Júlia, Rita
Gázpisztoly


NetHírlap / Fórum / NetHírlap kávéház / "RÉGIMÓDI" TOPIK III.
Privát üzenetek

Kijelentkezés
Regisztráció
Adatmódosítás
Elfelejtett jelszó
Mail a moderátornak
Súgó
Fórumszabályzat

Keresés

Keresett kifejezés:

Keresés helye:Részletes keresés

Kategóriák

Autó-motor
Család
Dühöngő
GSM, távközlés
Hardver
Internet
Játékok
Kultúra
NetHírlap kávéház
Sport
Szex
Szoftver
Tudomány
Vallás
Zene

Eredeti üzenet:

 Őszike
        
2018-02-12 19:02:10   (46611)
  Vicuska,

Kamilla úgy két és fel éves volt, amikor simán kezelte az anyja iPhone-ját. Én meg nem sokkal azelőtt kaptam egy tündér aranyos kis nőcis "butuskát", amit nagyon szerettem. Aztán elkezdett csesztetni a családom, hogy milyen már az ilyen maradi nagyanyó, nekem is legyen okosom. A mai napig nem tudom megszeretni, egy jó van benne, hogy az e-mailjeim azonnal láthatóak, ezen kívül nincs rajta semmi, se face, se egyéb.

Én is csiszatolok b@sszus, azt hittem, ennyire béna vagyok mááá...

Rémesen el voltam keseredve és megmorogtam a gyerekeket, hogy ha Kamilla nyűgösebb volt, egyből megkapta a telót. Aztán kiderült, hogy ez nem egyedi és nemcsak nálunk divat, á dehogy. Mostanában olvastam, hogy a gyerek még nem szobatiszta, de a telefon illetve a tablet már hozzátartozik, mint a szeme színe. 😡😡
 


Válaszüzenetek:

 Mamsi
        
2018-02-12 20:31:13   (46612)
  Hát Drágám, nekünk is meg kell tapasztalni, amit a szüleinknek, nagyszüleinknek, olyan mértékben, és rohamosan fejlődik minden, amit előbb-utóbb nem tudunk majd követni, ezek a gyerekek viszont ebbe születnek bele. Ha belegondolok, hogy 23-25 éve jelentek meg az első mobil telók idehaza, amik vagy 15 kilós nagy hodály dobozok voltak, az internet végkép egy elérhetetlen valami volt, és ma meg mi is itt lógunk a neten, és a hírekben az az egyik nagy probléma, hogy olyan kicsi telókat gyártanak már, hogy betudják csempészni a börtönökbe, mindenféle csalafinta ötletekkel, az őröknek fájhat a fejük! :DDDD

Az imént olyan jót vihogtam. Az egyik rokonunknak el kellett adnia az imádott autóját, és feltette a face-re, ahogy elköszön tőle, ergo megpuszázgatta a tetejét.
Mindenki írta neki a sajnálkozó kommenteket, egyébként jó anyagi helyzetben élnek, csak gondolom, most valami másra kellett sürgősen nekik a pénz, szóval a sok sajnálkozó komment után az egyik haverja így vígasztalta:

" Fel a fejjel tesó, a sör sose fogy el a boltok polcairól! És a nőknek mindig lesz csöcse."

Majd legurultam a székről a vihogástól. :DDDDD Ennyi!!! Ezek a pasik nagyon tudják egymást vigasztalni.


 


 Bejcsa
        
2018-02-13 05:50:08   (46620)
 
Na, Dorcsi pont, mint Kamilla, pillanatok alatt le lehetett szerelni már egészen kicsi korában is a telóval, de az ember csak leste, hogy honnan van egy pici gyerekben ilyen magától értetődő tudás és tehetség ehhez.

Még az a szerencse, hogy most már meg lehet vele értetni, hogy nem csüngünk állandóan a kütyükön, vannak sokkal érdekesebb és gyerekbarátabb tevékenységek is, de ez az átállítás nem is olyan könnyű manapság egyik családban se, annyira az élet része a kütyüzés, borzasztó. Ha megyünk az utcán, mindenki belemélyedve a kütyüjébe, még az a mázli, hogy csak egymásnak mennek neki, nem a kirakatoknak.

 Név:         Jelszó: