2018. február 21. szerda - Eleonóra
Gázpisztoly


NetHírlap / Fórum / NetHírlap kávéház / "RÉGIMÓDI" TOPIK III.
Privát üzenetek

Kijelentkezés
Regisztráció
Adatmódosítás
Elfelejtett jelszó
Mail a moderátornak
Súgó
Fórumszabályzat

Keresés

Keresett kifejezés:

Keresés helye:Részletes keresés

Kategóriák

Autó-motor
Család
Dühöngő
GSM, távközlés
Hardver
Internet
Játékok
Kultúra
NetHírlap kávéház
Sport
Szex
Szoftver
Tudomány
Vallás
Zene

Eredeti üzenet:

 Őszike
        
2018-02-12 08:37:01   (46604)
  Beusom,

megnyugtat, hogy nemcsak én érzek így a masinérával kapcsolatban. Olyan indulatokat tud belőlem kiváltani, ha épp olyanja van, hogy "kikezd" velem, de olyanokat....
Így érezhettek a munkások, amikor szétverték a gépeket, csak persze más okból. Most épp fontolgatom egy ideje, hogy visszacserélem az "okostelót" a "kisbutára", mert abból is elegem van.

Nyilván bennem a hiba, de tudjátok rólam, hogy nekem a gyufaskatulya is GÉP😁😁😁, ennélfogva nincs min csodálkozni...a masinák emiatt rendre kiszúrnak velem, ahol csak tudnak.
 


Válaszüzenetek:

 Mamsi
        
2018-02-12 16:10:48   (46610)
  Őszikém,
én megtartottam a békebeli kis nyomógombos telómat, abban van egy másik szolgáltatós kártyám, nem is vagyok hajlandó megválni tőle, mert pl. egy rosszullét esetén egy gombbal elindíthatok rajta egy gyorshívást, míg az okoshoz két kéz kell, legalábbis nekem, és mire ide-oda csiszatolom rajta az ujjam, lemegy a nap. Ráadásul az interneten kívül letöröltem róla facebookot, messengert, mert utáltam, hogy mindenbe belelátott, ha egy idegen számról hívtak a telón, a face már azonnal kínálgatta a telószám alapján, hogy vegyem fel ismerősnek. Ha csináltam a telóval egy fotót, amint beléptem a face-re, már azonnal ajánlgatta, hogy osszam meg az ismerőseim között, és még sorolhatnám.  Apussal ingyen beszélünk úgyis egymással, a legtöbb barátom, és a család is ingyen telefonos, úgyhogy nem kell a face nekem a telóra. Ergo, okostelefonra sem lenne szükségem, nekem a telefon arra kell, hogy beszéljek rajta, vagy küldjek egy pár sms-t. Nálunk Apus erőltette, ő bezzeg bele van bolondulva. :DDDD


 


 Bejcsa
        
2018-02-13 05:27:47   (46618)
 


Ó, szintén zenész, nekem is masinafóbiám van elejitől fogva, ez sose változik, ha az ember erre fogékony, vagyis enyhén szólva nem technikai zseni, és milyen mázlisták a gépek, hogy rendre megússzák és épségben maradnak, ugye?
 Név:         Jelszó: