2018. május 21. hétfő - Konstantin
Gázpisztoly


NetHírlap / Fórum / Fegyverek / Elöltöltős, cowboy és történelmi fegyveres lövészet és vadászat
Privát üzenetek

Kijelentkezés
Regisztráció
Adatmódosítás
Elfelejtett jelszó
Mail a moderátornak
Súgó
Fórumszabályzat

Keresés

Keresett kifejezés:

Keresés helye:Részletes keresés

Kategóriák

Autó-motor
Család
Dühöngő
GSM, távközlés
Hardver
Internet
Játékok
Kultúra
NetHírlap kávéház
Sport
Szex
Szoftver
Tudomány
Vallás
Zene

Eredeti üzenet:

 vato
        
2018-02-03 14:31:27   (14957)
  En is kivancsi voltam ra. Amire kitalaltak (önvedelemre) teljesen jo, sütése is.

Amire oda kell figyelni löveszetnel, hogy 10 lövesenkent erdemes kitakaritani a csövet, mert nagyon nehez utana a töltes, es a kalapacsolastol a lőkúpon visszahullik a lőpor, es elofordult hogy nem ment el a töltet. Szoval takaritani a rezkefevel szorgalmasan:)

Es önvedelemre (nem bananisztanban) valoban a hengeres a befuto , a gömböt a 3 centis akacfa siman megfogta, deformacio sem volt ( nem mintha az gyenge lenne...:))
 


Válaszüzenetek:

 Pithecus
        
2018-02-03 15:34:54   (33269)
  "Amire kitalaltak (önvedelemre) teljesen jo"

Hát nem tudom... Csak nekem áll fel a szőr a hátamon? Több helyen is megnéztem a dátumot és a történelemkönyveket, hátha belekeveredtem a PTA Spacetime Slider gépének hatósugarába és egy párhuzamos univerzum korelcsúszott idejébe csöppentem...

Az rendben(?) lenne, hogy egy kifacsarodott világban az életem, a saját házamban - ami ugye a váram - egy gumipukkantyúval védjem, az is rendben hogy egy "jobbanjárt" országban majd' középkori niggerpúderes töcskölővel önvédekeznének, node hogy ezt még meg is hurrázzuk és mintegy természetesnek vegyük, azt - mivel az nem sör - nem nyelem szó nélkül.

Pedig már jó száz éve feltalálták az egybeszerelt lőszert (nekünk lószart), nomeg a gyérfüstű lőport. De ne adjuk fel a csüggedést, lesz ez még rosszabb is. Már szárítom a megfelelő tiszafatörzset a hosszúíjhoz, és vannak titkos rajzaim a következő század csodafegyveréről, a számszeríjról... De az már nem az én harcom lesz.

Maradjunk annyiban, hogy jó játék. Az istenekre mondom vennék is, vagy nem. De betontornyos kis szülőfalum környékén sincs alkalmatos lövőtér. Legalábbis normális. Leginkább semmilyen.
Pedig itt székel a megye. Olyan büdös is van. Tudom, itt van vagy 60-ra  Kospohár városa (Kos Icce), de régmúlt gyerekkoromban svarcoltam utoljára. Most már minek.

Szóval jó játék... :-)))


 


 Glasser
        
2018-02-04 10:53:07   (14960)
  "valoban a hengeres a befuto , a gömböt a 3 centis akacfa siman megfogta, deformacio sem volt"

Érdekes nem gondoltam volna, valószinü, hogy kicsi a lövedék ellenállasa a csőben, és még a maximális nyomás elött kiszalad. Mindegy, "gyakorolni" jó lesz a gömb:-)
Azonos lőportöltet volt minden lövedékhez?
 Név:         Jelszó: