2018. március 17. szombat - Gertrúd, Patrik
Gázpisztoly


NetHírlap / Fórum / NetHírlap kávéház / Macskaklub
Privát üzenetek

Kijelentkezés
Regisztráció
Adatmódosítás
Elfelejtett jelszó
Mail a moderátornak
Súgó
Fórumszabályzat

Keresés

Keresett kifejezés:

Keresés helye:Részletes keresés

Kategóriák

Autó-motor
Család
Dühöngő
GSM, távközlés
Hardver
Internet
Játékok
Kultúra
NetHírlap kávéház
Sport
Szex
Szoftver
Tudomány
Vallás
Zene

Eredeti üzenet:

 Anyóca
        
2018-01-13 21:22:22   (27002)
  Jó estét mindenkinek !

Milyen szépen egymás mellé soroltak  ! :-)
Enyémeket még sose láttam így . Max Micinek van késztetése ennyire közel lenni valamelyikhez .
Általában mind egy helyen (többnyire az ágyamban , néha a  vendégágyban ) alszanak , de nem egymás mellett . Mici odabújik valamelyikhez , de a másik kettő soha , egyikhez sem .
Sacinak lett egy új szokása  (vagy írtam már ?) . Este olyan tíz óra körül elkezd szekírozni .... nyafog , sétafikál  körülöttem , mellém ül az íróasztal melletti komódra és fikszíroz .  Ha megvan a szemkontaktus , akkor  indulásra kész testhelyzetet vesz fel ..... éppen csak nem szól rám , hogy menjünk aludni .  Ágyazás közben feszt a lábam alatt ,  kikísér a mellékhelyiségbe .... le nem szakad rólam . Aztán kicsit dorombol a fejemnél , majd derékmagasságban mellém heveredik , és szó szerint felkínálkozik némi cirókára ...... hanyattvágja magát , és várja a kezem . Ha elég volt a simiből , akkor a lábamhoz ülve tévét néz .  Nem hülyéskedek .... tényleg nézi a tévét . A nappaliban is szokta nézni egy darabig . Ha látványosan  "mozgós" valami megy , akkor odaül a tévészekrényre is , és fejmozgással kíséri a dolgokat . Eddig ilyesmit sose csinált . Még a végén megtanul beszélni is .:-)

 


Válaszüzenetek:

 Sárki
        
2018-01-14 12:50:11   (27010)
  Sziasztok!

Itt most süt a nap, ismét gyönyörű, tavaszi idő van. :)

Nálunk Cicamama és Tapika (a fiacskája) sokat feküdtek együtt (szinte mindig), és mivel Csipi is egészen aprócska volt, amikor hozzánk került, őt is befogadták a családba. :) Érdekes volt Mamus, aki szegény Cickát, aki felnőttként került hozzánk, állandóan támadta (legalábbis az első időkben, de később sem lettek kebelbarátnők), Csipit gyermekévé fogadta. :)

Saci nagyon aranyos, tényleg szinte ember. :))
 


 Manyesz
        
2018-01-14 16:00:48   (27026)
  Nálunk Zizike szokott tévézni..:)) Sokszor,ha elmentünk itthonról bekapcsolva hagytuk,tudja nézni..:))
A két kis ördög is velem alszik.Már ott tartunk,hogy a nagypárnám nem az enyém,mert keresztben fekszenek rajta,a kispárnámat Lilike szeretné megkaparintani,de azt már nem hagyom.:)) Azért a fejét kicsit ráteszi,tudjam,hol a helyem..:)))
 Név:         Jelszó: