2018. április 23. hétfő - Béla
Gázpisztoly


NetHírlap / Fórum / NetHírlap kávéház / "RÉGIMÓDI" TOPIK III.
Privát üzenetek

Kijelentkezés
Regisztráció
Adatmódosítás
Elfelejtett jelszó
Mail a moderátornak
Súgó
Fórumszabályzat

Keresés

Keresett kifejezés:

Keresés helye:Részletes keresés

Kategóriák

Autó-motor
Család
Dühöngő
GSM, távközlés
Hardver
Internet
Játékok
Kultúra
NetHírlap kávéház
Sport
Szex
Szoftver
Tudomány
Vallás
Zene

Eredeti üzenet:

 margareta68
        
2018-01-13 17:21:45   (46102)
 
Sziasztok, szép jó estét ebben a csúflák időben!

Hát Beuska te aztán megint kitettél magadért szombat lévén, remélem holnap már csak pihizni fogsz, nem kell egész délelőtt főznöd már!:)
Az ember annyira nyomott ebben a sötét időben, mintha egész nap este lenne, ilyenkor jó lenne átaludni a napokat, ahogy a medvék teszik telente.
Ma én csak a lépcsőházat mostam fel délelőtt, meg persze bent az előteret is és egy gyors zacsis levest csináltam a bolognais spagóca mellé, még én is abból ettem (durumos volt a tészta) nem volt kedvem külön magamnak vacakolni, holnap majd úgyis több főzöcske lesz, hogy maradjon kettőnknek még a hét elejére is.

 Pipikém itt is eseget egész nap, de egyelőre még inkább eső, remélem éjszaka vagy eláll, vagy nem alakul át nagyon hóra, de tényleg elnézegeti az ember már azt a keveset ha esik, mert elég ritkán lát szép hóesést már, a mostani kisebb gyerekek már nem is tudják mi az a szánkózás, ha így megy az időjárás.
Nagyon sajnállak a csúnya nyavalyád miatt, úgy látszik sajnos mindenkinek megvan a maga keresztje! Körömvirág kenőcs sem segít rajt valamit?

Vicusom persze csak úgy lehet évtizedeket leélni valakivel, ha elnézzük egymás hibáit, hülyeségeit, ami mindenkinek akad a másik szemszögéből nézve, főleg!:)
A mai fiatalokkal úgyis az a baj, hogy nagyok az elvárásaik és ha valami nem tetszik rögtön szétmennek, így pedig nehéz párban élni, egyre több lesz az egyedülálló nő és pasi is,  vagy a gyerekeket egyedül nevelő anyuka.:(
Ahogy írod te is vissza akarod állítani a fürdőkádat, jó tanulság ez azoknak is, akik még spekiznek a váltáson, persze a fiatalabbak nyilván jobban mennek ebben is a divat után, aztán a használatkor derül ki mindenről, hogy beválik, vagy sem és főleg, hogy elismeri-e valaki, ha negatív az eredmény?
További kellemes esti időtöltést, pihenést mindőtöknek!
Majd ha eljön az ideje... 


Válaszüzenetek:

 Anyóca
        
2018-01-13 21:53:02   (46104)
  Ne is mondd Margó ezt a sötétséget ! Útálom , hogy már délután 1/2  3-kor villanyt kell gyújtani , ha a betűt is látni akarom . Nálam is esett szinte egész nap az eső . De nem volt hideg .
 


 Bejcsa
        
2018-01-14 14:38:25   (46113)
 
Margó, most, hogy reggel még nem volt gépem, sikerült kicsit újfent másfél órát szunyókálnom, utána lazáztam, kis kötöde, kis természetfilm, plusz egy főzős, na akkor azért nem olyan élvezetes főzősnézős volt, mint pl. az Ízőrzőknél, hanem két magyar fószer tolta túl a dödöllét éppen, nem tudtam, hogy röhögjek, vagy a nagyira gondoljak, hogy mit szólna, hogy mit művel ez a két pacák. Hogy ezek mit összepöcsöltek ezzel a egyszerű étekkel, már bocsánat a kifejezésért, de más nem jut eszembe, frinces-francos krumplit használtak, és nem elég, hogy egyszerűen megfőzték héjában, hanem a héjának a felét megsütötték, a másik felét szintén kacifántosan sült hagyma levével felturbózva főzték, majd a két trutyit összeöntötték, fél óra főzés után beleszűrték a főtt krumpli levébe, és úgy bele a lisztet, és nem a gyúrótáblán porciózták, vagy kanállal a tepsibe a krumplis masszát, á, nylonzacskóból varázsolták és potyogtatták a dödölledarabokat, ollóval vágták minden egyes nyomás után, a tepsiben a pirítás se volt egyszerű, és a sült szalonnák is igencsak jól meg lettek dolgozva, de még a tejfölt is habszifonból nyomták rá a kész kajára, ami a világ vicce volt, mert a végeredmény nem kicsit gusztustalanra sikeredett, ezek viszont rém tudálékos pofával konstatálták, hogy micsoda műremeket alkottak, hát nekik legyen mondva, már a következő fogásukat meg se néztem, nem hiányzott egy migrén.


Itt most is szép csendesen havazik.

 


 Pipitér
        
2018-01-14 17:18:44   (46123)
  Margóka, novemberben kaptam bio körömvirág krémet, nem segít az sem. Majd az idő, ha más nem:-)
Ha lehetne, téli álmot aludnék én is, bármilyen varázslatos is a hóesés. Nem szeretem a szürke, rövid napokat, de nem kívánságműsor ez sem.
 Név:         Jelszó: