2018. január 20. szombat - Fábián, Sebestyén
Gázpisztoly


NetHírlap / Fórum / Család / Zabálnivalók...
Privát üzenetek

Kijelentkezés
Regisztráció
Adatmódosítás
Elfelejtett jelszó
Mail a moderátornak
Súgó
Fórumszabályzat

Keresés

Keresett kifejezés:

Keresés helye:



Részletes keresés

Kategóriák

Autó-motor
Család
Dühöngő
GSM, távközlés
Hardver
Internet
Játékok
Kultúra
NetHírlap kávéház
Sport
Szex
Szoftver
Tudomány
Vallás
Zene

Eredeti üzenet:

 katrin
        
2018-01-13 14:56:15   (100452)
  Szia Marioon!

Egy jó ideje nem szeretem a csontos combot rántva. Persze néha előfordul, ha nincs időm rá, de nagyon ritkán. Kicsontozom, besózom, kiklopfolom, s utána bepanírozom.
A csontokat pedig lefagyasztom, s legközelebb akár zöldborsólevesbe, karfiollevesbe, vagy húslevesbe belefőzöm.

Itt ma elég sötét az idő, s szinte egész nap esik az eső...ez van.

Szép napot!

Hali
 


Válaszüzenetek:

 Zsuzsi59
        
2018-01-14 08:16:48   (100456)
  Katrina, én is kicsontozott csirkecombot szoktam rántani, de én úgy veszem. Azóta a csirkemell evők is megeszik.
 



Név:         Jelszó: