2018. január 17. szerda - Antal, Antónia
Gázpisztoly


NetHírlap / Fórum / Család / Zabálnivalók...
Privát üzenetek

Kijelentkezés
Regisztráció
Adatmódosítás
Elfelejtett jelszó
Mail a moderátornak
Súgó
Fórumszabályzat

Keresés

Keresett kifejezés:

Keresés helye:



Részletes keresés

Kategóriák

Autó-motor
Család
Dühöngő
GSM, távközlés
Hardver
Internet
Játékok
Kultúra
NetHírlap kávéház
Sport
Szex
Szoftver
Tudomány
Vallás
Zene

Eredeti üzenet:

 marioon
        
2018-01-13 14:43:45   (100448)
  Katrina,   a madártej nagyfiam kedvence ! :)

Kicsontozod  a combot... ? És hová teszed a csontot ?

Én is szoktam csirkecombot kirántani. De szerintem ha csontosan rántom, sokkal ízletesebb.


 


Válaszüzenetek:

 katrin
        
2018-01-13 14:56:15   (100452)
  Szia Marioon!

Egy jó ideje nem szeretem a csontos combot rántva. Persze néha előfordul, ha nincs időm rá, de nagyon ritkán. Kicsontozom, besózom, kiklopfolom, s utána bepanírozom.
A csontokat pedig lefagyasztom, s legközelebb akár zöldborsólevesbe, karfiollevesbe, vagy húslevesbe belefőzöm.

Itt ma elég sötét az idő, s szinte egész nap esik az eső...ez van.

Szép napot!

Hali
 



Név:         Jelszó: