2018. március 17. szombat - Gertrúd, Patrik
Gázpisztoly


NetHírlap / Fórum / NetHírlap kávéház / Macskaklub
Privát üzenetek

Kijelentkezés
Regisztráció
Adatmódosítás
Elfelejtett jelszó
Mail a moderátornak
Súgó
Fórumszabályzat

Keresés

Keresett kifejezés:

Keresés helye:Részletes keresés

Kategóriák

Autó-motor
Család
Dühöngő
GSM, távközlés
Hardver
Internet
Játékok
Kultúra
NetHírlap kávéház
Sport
Szex
Szoftver
Tudomány
Vallás
Zene

Eredeti üzenet:

 Sárki
        
2018-01-13 14:43:17   (26997)
  Röstellem, de komolyabb irodalmat csak kötelező olvasmányként olvastam. Pedig volt egy-kettő (nem sok), :) amelyik tetszett. Pl. Tolsztoj Feltámadás c. regénye. (Azért választottam azt, mert az volt a legkevésbé vaskos.) :))))

Ken Follett regényeit általában szerettem, persze magasan a Katedrális a legjobb - szerintem. Az általad említett trilógiának én is végigszenvedtem az első részét, de a másik kettőbe bele sem fogtam. :)

Egy időben Leslie L. Lawrence-t is nagyon szerettem, de azt már kinőttem. :))) Vavyan Fable-ból pedig kiszerettem. Tinikoromban nagy indiánregény-rajongó voltam, minden fellelhetőt elolvastam, többször is. A Winnettou-sorozat és a Nagy indiánkönyv meg is volt, azokat kívülről fújtam. :))

Jeffrey Archert merem ajánlani, mert nagyon olvasmányos, szinte letehetetlen. Főleg ez a Clifton krónikák. Ill. még a Párbaj c. regénye. De úgy emlékszem, minden tetszett, amit tőle olvastam. Én nagyon szeretem Stephen KInget is, úgy be tud rántani a világába, ahogy kevés író. Majd gondolkodom még, mi volt az utóbbi időben, ami nagyon tetszett. :) Sajnos már nem tudok úgy belemélyedni, mint régen. Gyerekkoromban sokszor mondták a szüleim, hogy ha bomba robbanna mellettem, azt sem venném észre. Persze, gondolom, ezzel más is így van. Gyerekkorában jobban bele tud feledkezni a mesevilágba. :)
 


Válaszüzenetek:

 Bagheera the panther
        
2018-01-14 15:38:12   (27017)
  Tényleg, Vavyan Fable-t is szerettem egy időben, aztán ugyanúgy kiszerettem, mint Te. Leslie L Lawrence könyveivel is az lett a bajom, hogy egy idő után mindet egyformának találtam. Ugyanaz a macsó, aki ugyanúgy összejön ugyanazzal a nővel, már az elején tudtam, kinek mi lesz a szerepe, és ki lesz a főgonosz. Azt hiszem a "Kicsik" volt annak a könyvének a címe, amelyinek a végén az UFO-k biciklivel menekültek, akkor azt mondtam, mindennek van határa, nem olvastam tőle többé semmit. :-)  Név:         Jelszó: