2018. január 17. szerda - Antal, Antónia
Gázpisztoly


NetHírlap / Fórum / Család / Zabálnivalók...
Privát üzenetek

Kijelentkezés
Regisztráció
Adatmódosítás
Elfelejtett jelszó
Mail a moderátornak
Súgó
Fórumszabályzat

Keresés

Keresett kifejezés:

Keresés helye:



Részletes keresés

Kategóriák

Autó-motor
Család
Dühöngő
GSM, távközlés
Hardver
Internet
Játékok
Kultúra
NetHírlap kávéház
Sport
Szex
Szoftver
Tudomány
Vallás
Zene

Eredeti üzenet:

 katrin
        
2018-01-13 13:45:34   (100445)
  Szia Sacima!

Nálatok is finom volt az ebéd! Imádom a disznótoros ételeket!

Én ma paradicsomlevest főztem és rántott csirkecombot, természetesen kicsontozva. Rántott csirke mellett, rántott karfiol sültkrumplival és petrezselymes krumplival.
Desszertünk pedig madártej volt:




Szép napot!

Hali
 


Válaszüzenetek:

 marioon
        
2018-01-13 14:43:45   (100448)
  Katrina,   a madártej nagyfiam kedvence ! :)

Kicsontozod  a combot... ? És hová teszed a csontot ?

Én is szoktam csirkecombot kirántani. De szerintem ha csontosan rántom, sokkal ízletesebb.

 


 Manyesz
        
2018-01-14 14:30:20   (100484)
  Már egy ideje én is kicsontozom a combokat és így megeszik.Pedig sokkal szaftosabb a csontos.  



Név:         Jelszó: