2018. március 21. szerda - Benedek
Gázpisztoly


NetHírlap / Fórum / NetHírlap kávéház / Macskaklub
Privát üzenetek

Kijelentkezés
Regisztráció
Adatmódosítás
Elfelejtett jelszó
Mail a moderátornak
Súgó
Fórumszabályzat

Keresés

Keresett kifejezés:

Keresés helye:Részletes keresés

Kategóriák

Autó-motor
Család
Dühöngő
GSM, távközlés
Hardver
Internet
Játékok
Kultúra
NetHírlap kávéház
Sport
Szex
Szoftver
Tudomány
Vallás
Zene

Eredeti üzenet:

 Bagheera the panther
        
2018-01-13 12:19:59   (26986)
  Megvagyok, csak a héten még mindennap elfáradtam, mire hazaértem. Most már kezdem átlátni a feladatokat a munkahelyen, és egyre több embert ismerek a nem közvetlen kollégákon kívül is. :-) A héten még két orvosi programom is volt, az egyik a szokásos, a főorvos bácsi. Megdicsért, megint sokat javultam, lejjebb vette a gyógyszer adagomat, azt mondta, ha legközelebb megyek, február közepén, lehet, hogy el is hagyhatjuk a gyógyszert. :-) Meg azt is mondta, hogy nagyon jól tettem a munkahelyváltást, mert a stressz nagyon gátolja a gyógyulást.
Itt egyelőre nincs közel sem akkora stressz, de az is lehet, hogy megedződtem az előző idióta főnökön. Projektmenedzserként nem éppen stresszmentes egy munka, de sokat számít a közeg, a légkör meg a főnökség. És itt úgy tűnik, rendben vannak ezek a dolgok. :-)

A másik a munkahelyi orvosi alkalmassági vizsgálat volt. Minden rendben, viszont lehet, hogy tavasszal szemüveg kell, olvasószemüveg. Ezt is megértem. :-)
 


Válaszüzenetek:

 Sárki
        
2018-01-13 14:36:28   (26995)
  Jaj, de örülök a jó eredményeidnek! Csak így tovább! Biztos vagyok benne, hogy tényleg elhagyhatod a gyógyszert, mert tudatosan dolgozol rajta, és én is hiszek benne, hogy a lelki dolgok kivetülnek a testi egészségre is. A munkahelyváltás nagyon fontos volt, remélem, hogy továbbra is jól - sőt, még jobban - fogod magad érezni. :)  Név:         Jelszó: