2018. március 21. szerda - Benedek
Gázpisztoly


NetHírlap / Fórum / NetHírlap kávéház / Macskaklub
Privát üzenetek

Kijelentkezés
Regisztráció
Adatmódosítás
Elfelejtett jelszó
Mail a moderátornak
Súgó
Fórumszabályzat

Keresés

Keresett kifejezés:

Keresés helye:Részletes keresés

Kategóriák

Autó-motor
Család
Dühöngő
GSM, távközlés
Hardver
Internet
Játékok
Kultúra
NetHírlap kávéház
Sport
Szex
Szoftver
Tudomány
Vallás
Zene

Eredeti üzenet:

 Bagheera the panther
        
2018-01-13 11:28:32   (26974)
  :-)

Bojtika nem annyira folyik bele a többiek "társalgásába", nagyon aranyosak mind. :-)

Sziasztok, szép hétvégét kívánok Mindenkinek! :-)

Tegnap találtam nagyon szép, akciós fonalat, vettem is gyorsan, úgyhogy elkezdtem kötni egy sálat, azért nem jöttem már vissza.
Nincs kint szép idő, legalábbis itt köd, meg a hetek óta szokásos nyirkosság. Suzykám is csak fekszik a kosarában, még a reggelijéért sem jelentkezett. Igaz, most vaj van a füle mögött, mert tegnap kettőt is a nappali szőnyegére pisilt. Nem értem, soha nem szokott ilyet, most vajon miért csinálta? Ráadásul mindjárt kettőt is....
Ma leszedem a karácsonyfát, már majdnem teljesen megvagyok vele. Vettem tegnap jácintot, csupa bimbó, alig várom már az illatát. :-)

Mócika, örülök, hogy jobb kedved van, hogy sikerült mindent elintézni, és hogy jobban van a fogad helye! Csak így tovább! :-)


 


Válaszüzenetek:

 Sárki
        
2018-01-13 12:11:49   (26983)
  Igen, Bojtika jóval idősebb volt a többieknél. Hatéves volt, amikor hozzánk került, akkor már egyáltalán nem volt játékos (szegénykémnek az előélete is hozzájárulhatott ehhez). A többiek mindhárman kölyökként kerültek hozzánk, és ők hárman nagyon jókat játszottak. A két lány mindig Szivit "támadta", ő meg élvezte. :)) De Bojtika is jól kijött velük, legjobban Fülikét szerette.

Én már hiányoltalak, de tudom, hogy te bentről nem tudsz írni, otthon meg van elég dolgot, programod, gondoltam, jössz, ahogy tudsz. :)
 Név:         Jelszó: