2018. április 23. hétfő - Béla
Gázpisztoly


NetHírlap / Fórum / NetHírlap kávéház / "RÉGIMÓDI" TOPIK III.
Privát üzenetek

Kijelentkezés
Regisztráció
Adatmódosítás
Elfelejtett jelszó
Mail a moderátornak
Súgó
Fórumszabályzat

Keresés

Keresett kifejezés:

Keresés helye:Részletes keresés

Kategóriák

Autó-motor
Család
Dühöngő
GSM, távközlés
Hardver
Internet
Játékok
Kultúra
NetHírlap kávéház
Sport
Szex
Szoftver
Tudomány
Vallás
Zene

Eredeti üzenet:

 margareta68
        
2018-01-12 15:20:23   (46085)
 

Sziasztok, jó pihenős napot ebben a sötét időben!

Délelőtt kicsit dolgoztam már, de a takarítás csak éppen hogy volt a szobákban, nem látni semmit, de legalább a port sem!:)
Egyébként de. végre ideért a régi ismerős vízszerelőnk és megvariálta a klotyót, új lefolyó csöveket rakott a tartály és a kagyló között lefolyó víznek, így sokkal nagyobb nyomással jön le, jól be voltak már kövesedve, főleg a kanyarokban, ahogy gondoltam is, majd a csöveket egyszer lefestem, ha nagyon unatkozom, meg a falat egy tenyérnyi helyen is, ahol a régi cső bemenet volt,  -mivel a panelokban elég hülyén van ez is megoldva, most elöl a falon kívül jön le a cső, nem bujkál be és újra ki a falból-  de az már ráér. Így a vizes helyiségeket is kipuceváltam, holnapra csak a főzés marad majd, ma még megettük a tegnapi tökfőzit, én csirkemájjal a férjuram pedig virslit kért bele... és du.-ra beütemeztem a hajfestést is, aztán majd elválik mi valósul meg?

Vicuska jó a mosómacis iromány, ahogy Müller sok ilyen bölcsességet írt már, valóban ennyi év után már kívülről tudja az ember és ismeri a másik reagálását, de valahogy, ahogy idősödik, egyre inkább kevésbé tudja elviselni a másik hülyeségeit, legalábbis én már ebben a stádiumban vagyok!:(
Egyébként jobbulást a krahácsodhoz, remélem lassan csak kifelé mész belőle Te is!

Beuska én is inkább a kádas megoldásra szavazok, még ha nem is divat már, nekem a felette lévő húzogatós fregoli miatt is az jön be, legalább ilyen ocsi időben is lehet azért valahova teregetni, nem kell a szobákba behordani a ruhát...bár bele már régen nem ültem, csak a zuhanyt használjuk, de akkor is jobban ki tudom használni, mert alatta-előtte egy függöny is van ( a fém lemezt már a kezdetekkor leszedtük) és ott sok rejtekhely is akad pld. a napi cipőknek, lavórnak, mosószernek stb.

További kellemes időtöltést!

Még van az elmentett szép házikókból, ha nem unjátok !:)


 


Válaszüzenetek:

 Bejcsa
        
2018-01-12 16:29:57   (46087)
 
Na, kezdek neki újból, miután irtózatosan kikáromkodtam magam, mert úgy elszállt az iromány, mint a győzelmi zászló, a franc essen bele, egyre gyakrabban van megint ez is.

De már úgyse tudom ugyanazt, csak épp olvastam, hogy neked is a kád vált be, most már, hogy évekig tapasztaltam, hogy milyen a zuhanykabin-használat, nem is értem, hogy mi a csudáért kellett nekem anno a zuhanykabin, az ifjak próbáltak tán rábeszélni, hogy praktikusabb, mint a kád, a csudákat. Elegáncs kor után már pláne nem az, nekik inkább, mert ha nem fapados a kabin, akkor csudák vannak benne, százféle vízsugarat lehet beprogramozni, meg zenét és diszkófényt is, hát én ezek nélkül simán elvoltam, az igaz, de felturbózott zuhanykabin se kéne sose többet.

Az jó dolog, ha talál az ember még jó vízszerelőt, aki ért is ahhoz, amit csinál, és akkor mindjárt más.  

 


 Mamsi
        
2018-01-13 05:48:29   (46093)
  Margóka,
milyen jól kitaláltátok, hogy leszedtétek a kád előlapját, így van pakoló helyetek. Most ezen én is elgondolkodom, vegyek-e előlapot hozzá, mikor hozatom, úgyis aranyárban van. Én arra gondoltam, mivel le akarjuk verni a régi csempéket egyúttal a falról, és műanyag lambériára cserélnénk le, hogy egy keretre abból a lambériából tennék fel, és azt fogatnánk oda előlapnak. De még tavaszig meglátjuk. :)


 Név:         Jelszó: