2018. április 23. hétfő - Béla
Gázpisztoly


NetHírlap / Fórum / NetHírlap kávéház / "RÉGIMÓDI" TOPIK III.
Privát üzenetek

Kijelentkezés
Regisztráció
Adatmódosítás
Elfelejtett jelszó
Mail a moderátornak
Súgó
Fórumszabályzat

Keresés

Keresett kifejezés:

Keresés helye:Részletes keresés

Kategóriák

Autó-motor
Család
Dühöngő
GSM, távközlés
Hardver
Internet
Játékok
Kultúra
NetHírlap kávéház
Sport
Szex
Szoftver
Tudomány
Vallás
Zene

Eredeti üzenet:

 Mamsi
        
2018-01-11 20:55:27   (46074)
  Margóka,
valszeg, ha nem lennék agorafóbiás, én is inkább úgy vásárolnék, ahogy te is írod, hogy próbálva, megtapizva, stb. Mint minden nő, én is szerettem nagyon vásárolni, ezért is öröm számomra, hogy nem vagyok teljesen izolálva tőle, mert az internetes vásárlás némileg kárpótol.  Igaz, ebbe is bele kell tanulni, én speciel nagyon rátámaszkodom a többi vásárló véleményére, és ha néhány százalék lepontoz valamit, akkor meg nem venném semmiképpen. Egyre inkább ez a jövő, hogy házhoz rendelnek az emberek, nem véletlen, hogy igyekeznek is nagyon a webáruházak becsalizni magukhoz a vásárlókat.
A Bronprixnél felteszik a negatív véleményeket ugyanúgy, mint a pozitívakat, korrektek ebből is. Nekem még nem kellett visszaküldenem eddig semmit sem, pedig mondhatom, nagyon sokat vásároltam már tőlük.

A Tescónál, és az Auchannál meg az a helyzet, hogy ha elégedetlen vagy valamivel, minden indoklás nélkül visszaküldheted a sofőrrel, azonnal levonja a számládról, és csak a többit kell fizetned, amit átveszel. Arról nem beszélve, hogy nem kell cipekedni, az áruházakban órákat sorban állni a kasszánál, a buszjegyek többe kerülnének az odajutáshoz, mint a fuvarköltség.

Drukk nektek, hogy a szomszédokkal ne legyen gond, az üres lakás maradjon továbbra is üres, vagy ha beköltözik az unoka, valami szerényebb ifi legyen, aki nem rendez nagy duhajkodásokat. 


Válaszüzenetek:

Erre az üzenetre nem érkeztek fűzött válaszok.
Név:         Jelszó: