2018. január 23. kedd - Zelma, Rajmund
Gázpisztoly


NetHírlap / Fórum / NetHírlap kávéház / KAJA - főzőcske topic
Privát üzenetek

Kijelentkezés
Regisztráció
Adatmódosítás
Elfelejtett jelszó
Mail a moderátornak
Súgó
Fórumszabályzat

Keresés

Keresett kifejezés:

Keresés helye:



Részletes keresés

Kategóriák

Autó-motor
Család
Dühöngő
GSM, távközlés
Hardver
Internet
Játékok
Kultúra
NetHírlap kávéház
Sport
Szex
Szoftver
Tudomány
Vallás
Zene

Eredeti üzenet:

 szemark
        
2017-12-25 09:14:53   (2)
  Tegnapi ebédre én készítettem a vajban sült fogasfilét, természetesen a magam által fogott halból.
A tepsit kivajaztam majd az alját leterítettem bacon szalonnával. Arra rátettem az előre besózott, irdalt halfilét. Az irdalásba beletettem kockázott füstölt szalonnát, majd az egészet megszórtam őrölt borssal. Lefóliáztam, majd 10 percig sütöttem. Ezután levettem a fóliát, az egészet megszórtam színes paprikával, fokhagymával, és tettem rá pár kocka vajat és citromlével meglocsoltam, majd fólia nélkül 20 percig sült.

Nagyon finom lett!




 


Válaszüzenetek:

 tom1019
        
2017-12-25 09:43:25   (3)
  húúú, nagyon guszta lett és biztosan finom is,
majd a mai ünnepi ebédről én is próbálok hozni "kóstolót" :-)

tegnapi előétel, de nem én, hanem a sógornőm "Michelin-csillagos" varázslata...







(karácsonyi kocsonya)
 


 Őszike
        
2017-12-28 19:39:15   (8)
  Pazar!!!!  


 Mamsi
        
2018-01-15 18:42:03   (21)
 
Hoppácska, egy kajás topikot nyitott Tom! Látom, Őszike már felfedezte idejében, nekem csak most szúrt szemet! Hát akkor:

Szép estét mindenkinek!

Nálunk ma tejfölös csirkepaprikás volt, kivételesen nem nokedlivel, hanem tésztával. A szilvalekváros derelyével nem dicsekszem, az multisból készült, olyan kevés fogy nálunk, csak férjem eszi néha, hogy nem érdemes gyúrnom miatta, egyébként egész kellemes az íze, állaga. Holnapra most sült meg a pékárunk, tk.rozs+darált lenmag+ darált zabpehely,+fehér liszt keverékéből, krumplival, tejföllel, hogy tovább foszlós, és puha legyen.


















Szemark,
gyönyörű volt a fogasfiléd, én is szoktam baconnal tűzdelve, fűszeresen, tejfölösen sütni, de most karácsonykor férjem a natúr vajas változatot kérte a jókora süllőből, természetesen a krumpli alatta sült, szintén finom vajas íze lett.












 



Név:         Jelszó: