2018. március 18. vasárnap - Sándor, Ede
Gázpisztoly


NetHírlap / Fórum / Fegyverek / Gázpisztoly
Privát üzenetek

Kijelentkezés
Regisztráció
Adatmódosítás
Elfelejtett jelszó
Mail a moderátornak
Súgó
Fórumszabályzat

Keresés

Keresett kifejezés:

Keresés helye:Részletes keresés

Kategóriák

Autó-motor
Család
Dühöngő
GSM, távközlés
Hardver
Internet
Játékok
Kultúra
NetHírlap kávéház
Sport
Szex
Szoftver
Tudomány
Vallás
Zene

Eredeti üzenet:

 Martin Riggs
        
2017-10-28 11:23:02   (118146)
  Azért 1...3m-ről nem beszélünk annyira célzásról. Inkább orientált lövésekről. A támadás irányából meg mindennel ki KELL térni.

Egyébként amikor ez a "micsoda" előkerül, akkor jellemzően az emberek többségének az jön föl a fejében, hogy "ez meg mi?". Ez adhat kb 1mp-nyi előnyt. Annyi idő alatt meg némi gyakorlással simán leadható egy dupla. Illetve ahogy közeledik a támadó, úgy egyre kevésbé kell pontosan lőni.

Egyébként az utcai támadások jellemzően majdnem kontakt távról indulnak. Nem hallottam olyan támadásról, ahol a támadó 3-5m-ről nekifutott volna. Kivétel a kutyás történetek.

Ezzel együtt az utcán minden IS! megtörténhet. Nincs recept semmire. Minél ösztönösebben tudjuk kezelni az önvédelmi eszközöket, és azok hatását minél jobban ki tudjuk használni, annál nagyobb az ESÉLY arra, hogy élve kikerülhetünk egy szituból. Nyertes szitu nincs. Csak szerencsétlen, és kevésbé szerencsétlen. A jól elrendezett szitu az, ahol nem kellett önvédelmi eszközt / fegyvert használni. 


Válaszüzenetek:

 gvass1
        
2017-10-28 11:31:17   (118147)
  Nomeg a berakott videoban es a sajat Toto + Pioner human tesztembol is kiderul, hogy gyakorlatilag az eltalalt celszemely 2-3 masodpercen belul harckeptelen lett.

Ezt egy atlagos IGAZI pisztoly sem tudja megcsinalni, ha nincs gerinc-, agy-, vagy medencecsontot osszeroncsolo talalat.


 Név:         Jelszó: