2018. március 19. hétfő - József, Bánk
Gázpisztoly


NetHírlap / Fórum / Fegyverek / IPSC , IDPA - szituációs lövészsportok
Privát üzenetek

Kijelentkezés
Regisztráció
Adatmódosítás
Elfelejtett jelszó
Mail a moderátornak
Súgó
Fórumszabályzat

Keresés

Keresett kifejezés:

Keresés helye:Részletes keresés

Kategóriák

Autó-motor
Család
Dühöngő
GSM, távközlés
Hardver
Internet
Játékok
Kultúra
NetHírlap kávéház
Sport
Szex
Szoftver
Tudomány
Vallás
Zene

Eredeti üzenet:

 szamoca9
        
2017-09-29 11:53:00   (17788)
  Mielőtt bárki "nagyjaink közül" leszedné a fejem jelentem elsőre az MDLSZ fórumát néztem meg, de ott mindenki csak az érdektelenségről ír. Így ezt választottam, megint mint vitaindító színhely.

1. tegnapi hír, nem tudom ki olvasta " Kögyűlés napján nem lehet verseny" (A z hiánya nem zavar, bár tükrözi a kapkodást)
Ami zavar, hogy miért is nem lehet? Értem a logikát, hiszen logika van mindenben, csak a kitaláló gondolkodás menetét kell megérteni hozzá, viszont ha valaki így gondolkodik azt nem biztos, hogy szeretném megérteni.

2. Közgyűlés.
Igen már csak egy hét és pár nap van hátra, miközben olyan nagy a csend hogy már szinte szaga van.
Lehet tudni, hogy a Szalai László nevével fémjelzett elképzelésen kívül van más induló is?
Lehet tudni, hogy akkor most ki vehet részt a közgyűlésen?
Lehet tudni, hogy a "konszenzus" valóban a vélt vagy valós oldalak közös megállapodása, vagy csak valakik gondolják úgy, hogy ez így jó lesz?
Lehet tudni, hogy tényleg ennyire nem érdekel senkit, hogy mi lesz vagy csak kivárunk?
Lehet tudni, hogy egy harmadik vicces közgyülés lesz vagy végre elindulunk valamerre?
Lehet itt tudni bármit is?

Volt szó tájékoztatásról, volt szó mindenről, de most egy hónapja nincs szó se beszéd.

Engem nem igazán érdekel ki ül az elnöki székbe. Nem érdekel ki kinek mit oszt vagy mitől érzi magát pótolhatatlannak, de az érdekel mikor lesz olyan, hogy egy kérdésre egyenes valós választ kapunk. Miért nem zavar senkit, hogy egy versenyrendezőt nyíltan üldöznek? Addig amíg ez a ti versenyeteket nem érinti nem gond?  Pedig érinti, ha nem most majd nemsokára! Miért kell mindenről privát csevejt folytatni és szájhagyomány útján információt szerezni? Miért van az, hogy szidjuk a bírókat face-n, közben mi semmit nem teszünk? Nem állunk ki az igazunkért? Miért nem jelezzük a versenyen, hogy lehet Ő nem kellene oda? Miért akarunk agyonszabályozni mindent, miközben a lövők jól tudják mi kell nekik és a részvételükkel szavaznak egy-egy verseny minőségéről? Miért gondolja mindenki, köztük én is, hogy ért hozzá? Jelentem nem értünk hozzá! Siralmas versenyek tömkelege. Akik meg próbálkoznak minőséget vinni valamibe azokat szépen leszóljuk, hogy piperkőc és drága. Miközben, én úgy látom, hogy a sok külcsín igenis hozzájárul a minőségi verseny rendezéshez.
Kérdelek én titeket ez tényleg csak engem érdekel?

Holnap OB! Ugyan csak IPSC, és csak egy kis Magyar OB, de akkor is a mienk. Sokat várok tőle. Nem is tudom miben, de igen is sokat szeretnék kapni az OB-n. Nem tudom megfogalmazni mit, csak azt, hogy az érzés legyen olyan, hogy igen ez csak 1 van egy évben és emlékezzek rá, hogy jól éreztem magam benne. Mi kell ehhez? Szerintem egy zökkenőmentes szervezés és a lényeg: SPORTOLÓK!

Na mindegy holnap OB jövőhéten csak egy Standard kupa és közgyűlés.
Majd lesz valahogy. Várom a jövőt és mint mindig bízom magamban. Tegyétek ti is ezt.
 


Válaszüzenetek:

 Gianni atya
        
2017-09-29 20:27:24   (17789)
  "Lehet itt tudni bármit is?"
Nem.

Kíváncsian várom a jövő hetet. Egyesületi elnökkel megyek (kérésnek megfelelően), nehogy szó érje a ház elejét.
Ha és amennyiben eredménytelen lesz a közgyűlés, akkor... Akkor majd elmondom a véleményemet. De nagyon bízok benne, hogy elindulunk, és lehetőleg előre.

Gianni
 


 Nagy K
        
2017-09-30 10:20:45   (17790)
  Nem tisztel meg a saját vezetőségünk annyival sem, hogy informáljon bennünket, mit akarnak dönteni rólunk...  


 szamoca9
        
2017-10-02 09:32:59   (17792)
  És meg volt az OB.

Aki nem volt annak üzenem, hogy sokat vesztett. Junior kérdezte ez vagy a tavai OB tetszett jobban és én visszakérdeztem, hogy tavaly hol is volt az OB? Jövőre nem lesz így!

1 Nem is gondoltam volna mennyit számít, hogy ha bírók ennyire nyugodtak a versenyzők is azok lesznek. Mindenki kipihent, friss, üde és mosolygós volt. Nem volt szó nehézkes premiről, nem volt szó rossz szállásról, nem volt szó problémákról és így mi versenyzők egy eddig ritkán tapasztalt nyugodt légkörben valóban a versennyel foglalkozhattunk. Furcsállottam a Hétfőn már felépített pályákat, de úgy látszik ha valaki valamit időben elkészít és egy zökkenőmentes premit tud biztosítani az nekünk a főmeccsen is sokat számít. Ez gondolom a szervezőket dicséri.

2 Amit én tapasztaltam az a hibátlan bírózás, felkészült segítők, igényes pályák, rendezett squadok, zökkenőmentes lebonyolítás.

3 Eredményhirdetés. Olyan volt amilyennek lennie kell! Végre részt vett rajta mindenki akinek ott volt a helye. Öröm volt látni, hogy a szervezők nem sajnálták a fáradságot és osztották az érmeket, kupákat, emlék plaketteket bőséggel. Öröm volt nézni ahogy Laci-bácsi aggatta a prezident medálokat a győztesek nyakába. Volt összesített érem, magyar bajnoki érem, prezident medál, kupa stb. És végre maradtak is a versenyzők így volt aki tapsolt is!
Kifejezetten jó ötletnek tartom a kötelező ebédet eltörölni, és a meccs végére tenni. Így mindenki evett ivott beszélgetett ahelyett, hogy leszerelés után menekülőre fogta volna. Követendő példának tartom.

4 A hely adottságai behatárolják mit lehet építeni, de ami kifér Salgótarjánból, az szerintem ki is jött belőle. Változatos, dinamikus, néha kicélzós feladatok, összekeverve a megannyi megoldás lehetőségével. Végre nem mindenkinek ugyanazt kellet lőni hanem a rendező megadta a több variáció lehetőségét, így az eltérő adottságokkal rendelkező lövők meg tudták találni a nekik kedvezőbb kivitelezést.

Köszönöm a szervezőknek, bíróknak és sportoló társaimnak, hogy velük tölthettem az OB napját ami szerintem egy OB színvonalán telt is el.

Szegedi Márk
Szamóca


 Név:         Jelszó: