2018. január 24. szerda - Timót
Gázpisztoly


NetHírlap / Fórum / NetHírlap kávéház / "RÉGIMÓDI" TOPIK III.
Privát üzenetek

Kijelentkezés
Regisztráció
Adatmódosítás
Elfelejtett jelszó
Mail a moderátornak
Súgó
Fórumszabályzat

Keresés

Keresett kifejezés:

Keresés helye:Részletes keresés

Kategóriák

Autó-motor
Család
Dühöngő
GSM, távközlés
Hardver
Internet
Játékok
Kultúra
NetHírlap kávéház
Sport
Szex
Szoftver
Tudomány
Vallás
Zene

Eredeti üzenet:

 Mamsi
        
2017-08-12 21:24:38   (44035)
 
Szép estét Kedveseim!

Margókám, Őszikém, és Beuskám,

köszi az együttérzést. Nem vagyok még most sem fényesen, ma már nem fájt a gyomrom, ezért most estére neki bátorodtam, és ettem három kis szeletke sárgadinnyét, ami nagy hiba volt, mert most ismét fáj a gyomrom, szerencsére annyira nem durva még, mint a minapi, de eléggé jól érezteti magát. Aztszem dokijárat lesz, bár nincs egy éve a hasi UH-nak, és akkor semmi jele nem volt epekőnek. Szerintem most már bele kell törődnöm, hogy a régi fain kis gyomrom nem a régi, amikor a vasszöget is megehettem, és bármilyen dögrováson voltam, az étvágyam mindig remek volt.
Tanácsokat köszike, akkor a párolással még adok egy esélyt a zőccségeknek, de a gombát mindenképpen tiltólistára teszem, mert szerintem ő volt a fő bűnbak.

A holnapi bográcsozáshoz sütöttem duplasajtos pogikat, meg zserbót, utóbbi még nem fotogén, várja, hogy megkössön rajta a csokimáz. .DDD

 


Válaszüzenetek:

 Bejcsa
        
2017-08-13 06:19:10   (44037)
  Vicuskám, olyan istenieket sütöttél, most aztán nagyon ellen kell álljál a kísértésnek.

Igen, a gomba fincsi meg egészséges is, de borzasztó nehezen emészthető, a csudába is.
 


 Őszike
        
2017-08-13 08:14:42   (44040)
  Én meg szép napot kívánok,

errefelé nappali sötétség honol, csak leszakad az ég egyszer, annyira be van borulva, a tegnapi viharos szélnek nyoma sincs.

Bizony Vicuska, a sárgadinnye épp nem volt jó választás, bár nehéz lesz megállni, hogy a bográcsban készültből ne egyél, de ilyenkor én a sima sóbavízbe krumplira szavaznék vagy 2 napig. A gomba bizony, ahogy Beusunk is írta a legnehezebben emészthető étel, mivel nem is zöldség, hanem fehérje! De ezzel nem mondtam újat....

Csillagom, látod, írtam a két klasszikus epegörcsömet, kő nélkül is van ilyen....reméljük, Nálad is csak egy étel okozhatta gond volt.
 Név:         Jelszó: