2018. február 19. hétfő - Zsuzsanna
Gázpisztoly


NetHírlap / Fórum / NetHírlap kávéház / "RÉGIMÓDI" TOPIK III.
Privát üzenetek

Kijelentkezés
Regisztráció
Adatmódosítás
Elfelejtett jelszó
Mail a moderátornak
Súgó
Fórumszabályzat

Keresés

Keresett kifejezés:

Keresés helye:Részletes keresés

Kategóriák

Autó-motor
Család
Dühöngő
GSM, távközlés
Hardver
Internet
Játékok
Kultúra
NetHírlap kávéház
Sport
Szex
Szoftver
Tudomány
Vallás
Zene

Eredeti üzenet:

 Anyóca
        
2017-08-12 10:45:12   (44027)
 
Elhiszem , hogy jól bírnád viselni , ha 5 percre lenne hozzád bolt .

Nekem itt minden van 5 percre (de lehet csak 3 .... egy sor házat kell menjek) : körzeti orvos (éppen előttem lévő épületben) , patika , pék 3 , zöldséges 2 , hentes , virágbolt , ócsóbolt' diszkont áron , 1 eurós bolt , fodrász , szezonálisan grillcsirkés és fagyis bódé , papírbolt , .... csak ami hirtelen eszembe jutott . De mindent még én se fedeztem fel .

Cserébe viszont a panel gyönyörei (amit egészen jól tűrök) ,  a frász , hogy mikor romlik el a lift (bár állítólag órákon belül javítják) , és egyetlen redvás Coop (ritka savanyú eladókkal , pocsék zöldséges résszel .... nem is értem minek , ha mellette 1 percre van két zöldséges is) .

Szóval .... kényelmes . Az igazi központ  bankokkal , postával , mindenféle üzlettel kb. tíz perc gyalog , de kocsival csomó hiper , piac is elérhető tíz perc alatt .Arról meg már ne is beszéljek , hogy az unokáimra szinte rálátok : ovi , suli két perc .


 


Válaszüzenetek:

 Őszike
        
2017-08-12 16:34:31   (44028)
  Anyócám, egyrészt remek hír, hogy a redőny-ügy pipa, kész mázli.

Az meg plánesőt, hogy ekkora az infrastruktúra a környékeden. Ezt irígylem, mert nekem troli szinte minden, de ha csak bolt van vagy zőccséges, az is jó kis kirucc gyalog. De ennyi kell, csak nem a kánikulában meg a minusztizenben.....multikat autóval intézzük.
 


 Bejcsa
        
2017-08-12 18:41:35   (44031)
  Ne is mondd Anyóca, az előző kéglink a székesben olyan helyen volt, hogy kábé annyiféle bolt volt ott is, mint amiről írtál, ez hiányzik nagyon. Azt a panelt amúgy is nagyon szerettem, és a lift igen ritkán krepált be.  Név:         Jelszó: