2018. február 26. hétfő - Edina, Géza
Gázpisztoly


NetHírlap / Fórum / NetHírlap kávéház / Macskaklub
Privát üzenetek

Kijelentkezés
Regisztráció
Adatmódosítás
Elfelejtett jelszó
Mail a moderátornak
Súgó
Fórumszabályzat

Keresés

Keresett kifejezés:

Keresés helye:Részletes keresés

Kategóriák

Autó-motor
Család
Dühöngő
GSM, távközlés
Hardver
Internet
Játékok
Kultúra
NetHírlap kávéház
Sport
Szex
Szoftver
Tudomány
Vallás
Zene

Eredeti üzenet:

 Anyóca
        
2017-08-12 10:16:25   (25034)
 
Általában én is 4.500-at fizetek , ha nem pancsolom fel itthon a festéket . Nem mindig van hozzá türelmem , mert hátulra eléggé cirkuszos magamnak .

Most meg nagy dilemmában vagyok . Amikor ideköltöztem , kellett találnom egy új fodrászt . Nagyjából egyidőben költöztünk át az irodával is más helyre , így az ottani szembefodrász sajnos messzebbre került .  Simán beestem a lakáshoz 5 percre lévő fodrászatba , és találtam is egy éppen üresjáratos csajt . Párszor már voltam nála , de legutóbb , mikor már nagyon kellett vágni , éppen szabin volt . Megcsinálta a kolléganője . Na most az a bajom , hogy a kolléganővel sokkal elégedettebb vagyok , így átpártolnék hozzá . Csakhogy ciki , mert egy műszakban vannak .

Napok óta meditálok rajta (mert már nagyon aktuális a dolog) , de asszem' nem érdekel , és ha elvállal , simán átmegyek . Elvégre a pénzemért had legyek már elégedettebb !


 


Válaszüzenetek:

 Sárki
        
2017-08-12 11:59:04   (25037)
  Teljesen megértem a dilemmádat, én is kellemetlenül érzem magam, amikor átpártolok egy másik fodrászhoz (vagy éppen állatorvoshoz). Pedig nem kellene, mert nyilván megvan az oka, hogy másikat választunk. És, ahogy írod, az a lényeg, hogy jól érezd magad a bőrödben, a frizuráddal. :) Úgyhogy veled vagyok, Anyóca, válaszd azt, amelyikkel elégedettebb vagy! :)))  Név:         Jelszó: