2018. május 22. kedd - Júlia, Rita
Gázpisztoly


NetHírlap / Fórum / NetHírlap kávéház / "RÉGIMÓDI" TOPIK III.
Privát üzenetek

Kijelentkezés
Regisztráció
Adatmódosítás
Elfelejtett jelszó
Mail a moderátornak
Súgó
Fórumszabályzat

Keresés

Keresett kifejezés:

Keresés helye:Részletes keresés

Kategóriák

Autó-motor
Család
Dühöngő
GSM, távközlés
Hardver
Internet
Játékok
Kultúra
NetHírlap kávéház
Sport
Szex
Szoftver
Tudomány
Vallás
Zene

Eredeti üzenet:

 margareta68
        
2017-08-12 09:03:36   (44025)
  Sziasztok kedveseim!

Hát a beígért ÉNY-i erős szél már nálunk érezteti hatását, most meg majd ezért nem lehet menni sétálni, mert elviszi az ember fejét, akinek érzékenyebb ugye!:(...de legalább lehűti a levegőt végre!...este pont lefekvésre, szokás szerint 10 óra előtt volt pár erős égdörgés, villámlással egy kevés eső is, de nem sokáig tartott az egész, de reggelre már csak 16 fok volt az erkélyen, persze a napos oldalon már ismét melegszenek a helyiségek, bár próbálok kereszthuzatot is csinálni, ahol nem vagyok éppen! Közben lehet takarítani, mert a szél minden port, szemetet behord az erkélyről is:(...mivel ma nem főzök, így inkább takarítok és mosok, legalább nem lesz végre annyira melegem!:)

Lányok én az epémre a Raphachol granulátumot eszem, szinte már minden ebéd után veszek be azzal a kis mérő kanállal, ami a dobozában van, úgy megszoktam, jó emésztés segítő, feketeretek kivonat, ártani nem árt, hátha segít nektek is!

Legyen kellemesebb időben része mindőtöknek, jó pihenést, vagy tevékenységet, ki mit tervez éppen!:) 


Válaszüzenetek:

 Bejcsa
        
2017-08-12 18:39:32   (44030)
  Margó, itt most végre jó nagy szél van, de nem viharos, remélhetőleg nem csak egyelőre, és így elviselhető már a levegő a kégliben is. De még különösebben nincs kedvem nekiállni némi csiszatolásnak, bár amit muszáj, az ember minden nap elvégzi, akárhogy is érzi magát, felmosás, miegymás, de a porszívó még várjon meg a poroló kefeszerűség is.

Az a granulátum is ismerős, többen szedik is a családban.
 


 Őszike
        
2017-08-12 20:10:23   (44034)
  Margóka, a Raphachol tényleg jó, ugyanebben a kategóriában van egy Rovachol nevű zöld színű kis bogyóka, az is nagyon jó. Nekem életemben kétszer volt epegörcsöm, iszonyú volt, főleg, hogy 10 percenként ölelgettem a fajanszot. Sose derült ki, hogy mi volt az előidézője, hiszen se kövem, se vezetékelzáródás nem volt. Viszont iszonyú fájdalom, csak a vénásan adott görcsoldó segít.

Az jutott eszembe, hogy Buga doktor - emlékeztek biztosan - nagyon ajánlotta a Becherovka likőrt, mégpedig olyan utasítással, hogy éhgyomorra kell meginni egy két centes kupicával. Van benne valami olyan gyógynövény is, ami konkrétan epehajtó. Az olaszok meg minden nagyobb étkezés után egy korty citromlikőrt (Limoncellót) vagy ánizspálinkát (Sambuca) isznak. Limoncellót én is tartok itthon, tényleg hihetetlen a hatása. Milánói barátunk édesanyja 97 éves, de minden ebéd és vacsora után leküld egy stampedlivel. De persze a mi Unicumunk is ugyanilyen hatással bír.
 Név:         Jelszó: