2018. március 23. péntek - Emőke
Gázpisztoly


NetHírlap / Fórum / NetHírlap kávéház / Macskaklub
Privát üzenetek

Kijelentkezés
Regisztráció
Adatmódosítás
Elfelejtett jelszó
Mail a moderátornak
Súgó
Fórumszabályzat

Keresés

Keresett kifejezés:

Keresés helye:Részletes keresés

Kategóriák

Autó-motor
Család
Dühöngő
GSM, távközlés
Hardver
Internet
Játékok
Kultúra
NetHírlap kávéház
Sport
Szex
Szoftver
Tudomány
Vallás
Zene

Eredeti üzenet:

 Sárki
        
2017-08-11 19:24:38   (25029)
  Végül is ügyesen megoldotta a csajszi, a hatóidőn kívül nem kellett többet várnom. Viszont jól megkérte az árát, mert 1300 Ft volt csak hogy rádobta a hajamra a festéket, amit én vittem. Az előző fodrászom, úgy emlékszem, 300-ért festette be. Persze nagyon régen volt, mert azelőtt anyukám, most pedig, ahogy írtam, Erik festi. Lehet, hogy most már ez nem számít drágának, de én majdnem dobtam egy hátast... A vágásért 3200-at kért, úgyhogy összesen 4500-at hagytam ott (nem akartam visszakérni az ötezresből, de rám tukmálta az ötszázast). Nem véletlen, hogy igyekszem minél ritkábban menni. :)) Persze az a 3200 Ft kibírható, de azért ha havonta kellene kiadnom, szívnám a fogam. Most két hónapja voltam, de volt, hogy fél év is eltelt két vágás közt. A festést pedig ezentúl tutira megoldjuk itthon. :))

Egyébként nagyon bírom, jó fej a fodrász csajszi, és mindig meg lehet vele beszélni, milyet szeretnék. Elmondja a véleményét, de nem erőlteti rám. Sőt, a múltkor már akkor látta rajtam, hogy nem tetszik, amikor be volt szárítva, és addig nyírta-farigcsálta még (jó sokáig), míg rá nem bólintottam. Korábban sosem szóltam a fodrászoknak, csak otthon mérgelődtem (nyuszi vagyok, no!), :)) de neki meg merem mondani, és el is várja. Neki van annyi esze, hogy felfogja: akkor tudja megtartani a pácienst, ha elégedetten távozik. :)
 


Válaszüzenetek:

 Anyóca
        
2017-08-12 10:16:25   (25034)
 
Általában én is 4.500-at fizetek , ha nem pancsolom fel itthon a festéket . Nem mindig van hozzá türelmem , mert hátulra eléggé cirkuszos magamnak .

Most meg nagy dilemmában vagyok . Amikor ideköltöztem , kellett találnom egy új fodrászt . Nagyjából egyidőben költöztünk át az irodával is más helyre , így az ottani szembefodrász sajnos messzebbre került .  Simán beestem a lakáshoz 5 percre lévő fodrászatba , és találtam is egy éppen üresjáratos csajt . Párszor már voltam nála , de legutóbb , mikor már nagyon kellett vágni , éppen szabin volt . Megcsinálta a kolléganője . Na most az a bajom , hogy a kolléganővel sokkal elégedettebb vagyok , így átpártolnék hozzá . Csakhogy ciki , mert egy műszakban vannak .

Napok óta meditálok rajta (mert már nagyon aktuális a dolog) , de asszem' nem érdekel , és ha elvállal , simán átmegyek . Elvégre a pénzemért had legyek már elégedettebb !

 Név:         Jelszó: