2018. május 22. kedd - Júlia, Rita
Gázpisztoly


NetHírlap / Fórum / NetHírlap kávéház / "RÉGIMÓDI" TOPIK III.
Privát üzenetek

Kijelentkezés
Regisztráció
Adatmódosítás
Elfelejtett jelszó
Mail a moderátornak
Súgó
Fórumszabályzat

Keresés

Keresett kifejezés:

Keresés helye:Részletes keresés

Kategóriák

Autó-motor
Család
Dühöngő
GSM, távközlés
Hardver
Internet
Játékok
Kultúra
NetHírlap kávéház
Sport
Szex
Szoftver
Tudomány
Vallás
Zene

Eredeti üzenet:

 Bejcsa
        
2017-08-11 05:38:50   (44007)
 
Vicuskám, az a tikhúsleves jöhetne, nagyon megkévántam !

Fogalmam nincs, hogy mit adok elő a konyhában, pedig ilyenkor már tudni szoktam, de már a teljes kimerültség miatt ihlete sincs az embernek.


 


Válaszüzenetek:

 Mamsi
        
2017-08-11 10:27:03   (44009)
 

Szép napot Kedveseim!

Beuskám,

nálam nincs sok törpölés, mára még van leves, holnapra valami könnyűt csinálok, lehet valami makaróni, vasárnapra meg bográcsos marhalábszárpöri lesz, magamnak hozattam csirkemellet, mert a ma éjszaka után jó darabig nem merek enni fűszeres kaját.

Rákaptam a sült zöldségekre, pedig többször fájdogált tőle a gyomrom, annak ellenére, hogy alkalmanként jó ha megeszek egy, vagy másfél gombát, 2-3 kisebb karfiolrózsát, meg cukkiniből is max ennyit, és padlizsánból dettó. Leginkább a gombára gyanakszom, meg a karfiolra, de ma éjjel maga volt a pokol. Semennyi alvás, mert olyan elviselhetetlen fájdalmaim voltak, de ami megzavart, hogy nemcsak a gyomrom fájt, hanem vele párhuzamosan az egész hátam alsó fele, és ez utóbbi tán még hevesebb fájdalom volt. Kint a nappaliban gurnyasztottam Apa gépénél éjszaka, és beütöttem a gugliba, hogy gyomor és hátfájás. Erre lehoz nekem elsőre egy olyan szak nyilatkozatot, hogy a hasnyálmirigy gyulladásnak, vagy a hasnyálmirigy ráknak a jellemzője a kettő együttes fájdalma.
Rákattintok egy másikra, az meg leírja, hogy a változó kortól kezdve a női infarktus is ezekkel zajlik le. A következő a gyomorfekélyre írta ugyanezt. No, itt már végem volt, mint  a botnak, nem mertem bevenni semmiféle bogyeszt rá, mert az is megfordult a fejemben, nem-e a vérhígító okozott valami gyomorvérzést, féltem, nehogy rosszabbítsam az állapotomat. Apusom aludt, így csak reggel tudtam meg, hogy nála az epegörcs mellé mindig fáj a gyomor, és a háta együttesen, ergo, valszeg nekem is ez volt az iccaka.
Nem is mertem enni reggel semmit sem, csak egy parányi kis kiflicsücsköt, mert még most sem vagyok rendben, csak már legalább tompábban fáj, meg a kis gyömbér csájámat iszogatom, az mindig jól esik.

Ifjak nem szoktak célozgatni, hogy mit ennének  szívesen? Csak könnyebb lenne kitalálni, bár ha meg nincs megrendelés, az meg annyival könnyebb, hogy azt főzhetsz, amihez leginkább hangulatod van a kedvenceik közül. :DDD
 Név:         Jelszó: