2018. március 23. péntek - Emőke
Gázpisztoly


NetHírlap / Fórum / Fegyverek / IPSC , IDPA - szituációs lövészsportok
Privát üzenetek

Kijelentkezés
Regisztráció
Adatmódosítás
Elfelejtett jelszó
Mail a moderátornak
Súgó
Fórumszabályzat

Keresés

Keresett kifejezés:

Keresés helye:Részletes keresés

Kategóriák

Autó-motor
Család
Dühöngő
GSM, távközlés
Hardver
Internet
Játékok
Kultúra
NetHírlap kávéház
Sport
Szex
Szoftver
Tudomány
Vallás
Zene

Eredeti üzenet:

 Marcin
        
2017-08-10 22:24:54   (17727)
  Csak az ördög ügyvédjét játszva:

1. ha ennyire borzalmas volt az "elmúltötév", meglátásod szerint szerint miben romlott a tagok helyzete (tényszerűen, nem általános szlogenekben) ezen idő alatt?

2. Tényleg sokan gondolják, hogy a legnagyobb probléma a párszázezer forintos telefon számla, vagy a benzin költség és hogy a tisztviselőknek saját pénzen, térítés nélkül kellene bármilyen munkát végezniük, amely sok szabad időt emészt fel, általában csak kritikát de nem dicséretet hoz , függetlenül attól mit csinálnak (mert az csak az egyik 50%-nak fog tetszeni, a másiknak nem). Az viszont senkinek nem tűnik fel, hogy egy 100+ millióFt-os költségvetésű versenyt 8 millióért "eladják"magánszemélyeknek.

Eddig mintha minden jelölt szemérmesen elhallgatja azt, hogy nagy bevételt hozó világversenyek rendezését szeretne megvalósítani meg azt, hogy az abból befolyó bevételt milyen közhasznú célra fordítaná... Csak megy a szájtépés 100 ezer forintokról, miközben még a közelmúltban is sok tizmilló cserélt gazdát feltűnés nélkül. Különös...

(nem mintha a közeljövőben esély lenne nagy nemzetközi verseny megszervezésére Mo-n. Az EB óta, a "borzalmas"-nak új szinonimája van, a "like in Hungary". legutoljára pár hete tapasztaltuk Franciaországban, egy 650 résztvevős IPSC versenyen)
 


Válaszüzenetek:

 Panther20
        
2017-08-11 14:32:25   (17728)
  Marcin nekem feltűnt, mint tudjuk.Egy apró célzást tettem csak rá, és máris ki akartak csinálni, el akartak lehetetleníteni nemzetközi bírói szinten,stb talán sikerült is. Mondjuk ez egyéni probléma. A nagyobb az, hogy amit leírtál csak néhány embernek tűnt fel.  


 Nagy K
        
2017-08-12 17:43:39   (17729)
  " 1. ha ennyire borzalmas volt az "elmúltötév", meglátásod szerint szerint miben romlott a tagok helyzete (tényszerűen, nem általános szlogenekben) ezen idő alatt?"

***
Addig nem akartam reagálni a kérdésedre, míg az MDLSZ rendkívüli közgyűlése le nem zajlik.

Lezajlott, de siralmas végkifejlet lett az "eredmény"

Jelen állás szerint két szekértábor feszül egymásnak. A "fekete" sarokban a múltkori vesztesek, a "fehér" sarokban a mostani vesztesek. A kettő között az a pár "semleges" képviselő, aki balga volt és autózott 3-400 km-t, hogy rájöjjön, a jelenlegi vezetőség és az "önjelölt" vezetőség sem képes megoldani az MDLSZ gondjait.

A legnagyobb vesztesek azok az egyesületek sportolói, akik bíztak abban, hogy önös érdekek, személyes ellenszenv nélkül lehet a "kolompos birkák" (vezetőség) után menni.

Szlogenek nélkül a tagok helyzete nem romlott jelentősen, de a fellendülés is várat magára.
Az egyesületek élik a saját kis életüket és nem nagyon foglalkoznak a "fenti" acsarkodással.
Csak akkor emelik (majd) fel a hangjukat, ha húsbavágó döntés születik a vezetőség részéről.
****
Sokaknak feltünt a közös "pénztárca" nyitogatása, de a tagság nagymértékű passzív hozzáállása miatt ez a ködbe veszett. Voltak burkolt retorziók, ejnye-bejnyék, de egy (két) fecske sem csinál nyarat. Nincs összefogás - nincs ellenőrzés -

A tagság olyan vezetést érdemel amit létrehozott!

***
Ettől függetlenül, megemelem a kalapomat, hogy a vezetőségben van/volt egy két tökös ember, aki ledöntötte a "bálványt" amikor kiderült, hogy más irányba tolja a szekerét...

***
Ezek után miért csodálkozol, hogy a "sok tízmillió cserélt gazdát feltűnés nélkül"

Amire hivatkozol (...csak megy a szájtépés 100 eFt-ról...) az 5 évvel ez előtti igéretek voltak, és egy része azért ki lett javítva...)

Úgy érzem, hogy morálisan már ennél lejjebb nem lehet az MDLSZ megítélése. A további sz@rakodás lehet, hogy a véget jelenti.

...és ezennel - sokak örömére - én is befejezem az itteni zavargásomat. Minden lövészetet szerető sporttársamnak sok sikert és balesetmentes versenyeket kívánok.
 Név:         Jelszó: