2018. március 25. vasárnap - Irén, Írisz
Gázpisztoly


NetHírlap / Fórum / Fegyverek / Fegyvertokok, fegyvermarkolatok, kiegészítők
Privát üzenetek

Kijelentkezés
Regisztráció
Adatmódosítás
Elfelejtett jelszó
Mail a moderátornak
Súgó
Fórumszabályzat

Keresés

Keresett kifejezés:

Keresés helye:Részletes keresés

Kategóriák

Autó-motor
Család
Dühöngő
GSM, távközlés
Hardver
Internet
Játékok
Kultúra
NetHírlap kávéház
Sport
Szex
Szoftver
Tudomány
Vallás
Zene

Eredeti üzenet:

 account1
        
2017-06-22 14:57:57   (13390)
  Láttam erről is a képet, nagyon szép megoldás! Sajnos a munkahelyen annyira multikulti-gender equality-PC hogy semmilyen fegyvert nem tűrnek meg (papíron), szóval ez is necces, idővel pedig rákérdez valaki (és én szarul hazudok ha szűk alsógatya van rajtam, márpedig sokszor az). Ettől persze nyílván ugyanúgy van nálam spray és svájci bicska, mert röhej lenne, ha emiatt otthon is hagynám...
@gvass: a pocket holster sajnos nem megoldás a farmer gatya miatt, próbáltam, leülni már nem tudnék...kutatok tovább a lehetséges megoldások után :/ 


Válaszüzenetek:

 regitiszt
        
2017-06-22 15:08:36   (13391)
  Szerintem más megoldást nem fogsz találni ( az extrémeket hagyjuk).
Amikor ezt a tokot átvettem, akkor még sok érzékeny helyre jártam probléma nélkül. Én irattartónak mondtam mikor rákérdeztek.
 


 Martin Riggs
        
2017-07-21 21:45:54   (13394)
  Ezt a bulit én is végigjátszottam most...

Amikor felvettek, akkor az volt a mondás, hogy őket nem zavarja a fegyveres hobbim. Aztán kaptam egy mailt a házirendből idézve, hogy tilos. Hiába eluralkodtak a buzik.

Azóta nem beszélek róla, és ugyanúgy rejtve viselek fegyvert. Senkinek semmi köze hozzá alapon. Aki meg el akarja venni tőlem a fegyverem, azt magamra kötöm, és elmegyek vele fél napra a Diószegi Sámuel utcába. Aztán meglátjuk mit fog csinálni amikor a harmadik bicska is beleszalad a cicibe...

Ne sokkold magad pár idióta miatt. Hosszú ing, alatta tok. Senkinek semmi köze ahhoz, hogy mi van az öveden. Aki meg vetkőztetni akar, annak ajánld fel, hogy nyalogassa az izzadt szőrös golyóidat is ha már ennyire rád gerjedt, hogy vetkőztetni akar.

Ezekkel a magukat liberális ultrakötschög, és valójában mocsok agresszív, és terrorista jellemmel megáldott izéktől a belem kifordul már!

Menjenek szobára, és ott szopogassák egymás golyóit! Ne a GONDOLKODÁSKÉPES embereket buzerálják a langyiságukkal! Név:         Jelszó: