2018. április 21. szombat - Konrád
Gázpisztoly


NetHírlap / Fórum / Fegyverek / Éles fegyverek, sportfegyverek, lőterek, sportlövészet
Privát üzenetek

Kijelentkezés
Regisztráció
Adatmódosítás
Elfelejtett jelszó
Mail a moderátornak
Súgó
Fórumszabályzat

Keresés

Keresett kifejezés:

Keresés helye:Részletes keresés

Kategóriák

Autó-motor
Család
Dühöngő
GSM, távközlés
Hardver
Internet
Játékok
Kultúra
NetHírlap kávéház
Sport
Szex
Szoftver
Tudomány
Vallás
Zene

Eredeti üzenet:

 borsodi
        
2017-05-08 21:12:03   (44225)
  Azt azért tegyük hozzá, hogy a Lővészakadémia (http://loveszakademia.hu/) helyén most is csak egy gödör van... A múlt hét vasárnap voltam arra. A gödröt mondjuk őrzik, pont akkor hozták a bakternak a pizzát... :D
 


Válaszüzenetek:

 Marco
        
2017-05-08 21:26:29   (44226)
  Ja-ja itt viszont a terület saját és a beruházás is.

Viszont ha azt veszed alapul, hogy 400 méter sííík terep magán lőtéren nincs nagyon az országban akkor le lehet vonni mekkora deer lehet ez.
Mondjuk a halastó a puffogás mellett nem tudom , hogy jön össze de szereintem ez másodlagos főledg ha afrikai hastcsát akarnak bele mert mint tudjuk az a vorsli karikára is rabol! :-)

Arról nem is beszélve , hogy Szentendre sajna még zárva , Magnum lőtér fedett 90 méter és itt a vége ebben a vonzáskörzetben. Ja meg van még Galgamácsa de az inkább kiesik és ott most is csak 1 magaslesről lehet 300-at lőni. De a Zoliék inkább sörétes függők! :-)
 


 Salmo
        
2017-05-08 22:55:58   (44227)
  Láttam a kivitelezési tervdokumentációját, most megy a pályáztatás, júliusban kezdik.


 


 gvass1
        
2017-05-09 06:26:59   (44229)
  "ért tegyük hozzá, hogy a Lővészakadémia (http://loveszakademia.hu/) helyén most is csak egy gödör van.."
IMHO:
1. most nagyon-nagyon sok fura, gyanus kompania fog rarepulni a loterepitosdire, bizva az ellophato allami tamogatasokban az allami loterepitesi program kapcsan

2. gyanitom sok-sok epitkezes fog megindulni, penz (reszben vagy egeszben) lehivva, aztan  ceg huss felszamolodoik, hajlektalanra irodik trallala

3. ha nemelyik meg is epul, akkor ki a fene fog ott loni? Sportlovo alig maradt, csak vadasz van sok, de egyre kevesebb, egyre gazdagabb, loni nem szeret, fegyvert nem szereti. Evi 1-2 "tavcso beloves" nem fogja eltartani oket. Penzmosoda bizonyitva, ha "uzemel".

4. amikor igy szepen egy kupacra epulnek (20 km-en belul 3? Mi a f.asznak?), akkor a mar meglevo, esetleg jol mukodok is tonkremennek szepen.

5. A BM (elozo tervezetbol) ismerheto szandekai szerint onvedelmi fegyver=0, sportlovo=legfegyver, .22-es ismetlopuska. Tehat a magyar sportlovo kozp. gyujtasu ontolto fegyverrel max. szlovakiai loteret vesz igenybe, ott tartott fegyverrel.

6. undorito, rosszindulatu paranoid gecc.i vagyok, tudom.
 Név:         Jelszó: