2018. április 20. péntek - Tivadar, Odett
Gázpisztoly


NetHírlap / Fórum / Fegyverek / Fegyverliberalizáció
Privát üzenetek

Kijelentkezés
Regisztráció
Adatmódosítás
Elfelejtett jelszó
Mail a moderátornak
Súgó
Fórumszabályzat

Keresés

Keresett kifejezés:

Keresés helye:Részletes keresés

Kategóriák

Autó-motor
Család
Dühöngő
GSM, távközlés
Hardver
Internet
Játékok
Kultúra
NetHírlap kávéház
Sport
Szex
Szoftver
Tudomány
Vallás
Zene

Eredeti üzenet:

 fleto666
        
2017-04-15 21:04:17   (11014)
  Igen, sajnos a Párizsi merényletekhez használt fegyvereket átvitték fél Európán és senki nem vette el, majd mindenki maradt a hivatalában. Büszkén nyilatkozzák, hogy a terror cselekményeket nem lehet 100 % elhárítani, az emberek nem védhetik, nem tudják megvédeni magukat, tehát marad, hogy ne legyek rossz helyen rossz időben. Szerencsére Bukarestet még mindig keverik Budapesttel és ez addig jó nekünk ameddig így marad, mert már a szabadnapos rendőr sem tud segíteni. Igen marad a gázpisztoly vagy aki meri a gumilövedékes, lőfegyverrel szemben egyik sem életbiztosítás. Ahol jelenleg élünk azt sem zárnám ki, ha gázzal vagy gumissal valamely Isteni csoda folytán valaki megakadályoz egy fegyveres terroristát, rutinból nem bilincsben vinnék el és nem töltené a következő napokat, heteket előzetben mondjuk garázdaság vagy közbotrányokozás vagy veszélyeztetés címén.
 


Válaszüzenetek:

 Martin Riggs
        
2017-04-15 21:24:27   (11015)
 
"ha gázzal vagy gumissal valamely Isteni csoda folytán valaki
megakadályoz egy fegyveres terroristát, rutinból nem bilincsben vinnék
el és nem töltené a következő napokat, heteket előzetben mondjuk
garázdaság vagy közbotrányokozás vagy veszélyeztetés címén."

Abban én is egészen biztos vagyok, hogy komolyan meghurcolnák egy ilyen esetben a védekezőt. Az másik kérdés, hogy a sajtó hőst csinálna e az illetőből, vagy egy ostoba rambón felnőtt hülyét, akinek véletlen szerencséje volt...

Mondjuk nekem eszembe nem jutna gázos, vagy gumis fegyvert használni egy lőfegyverrel felszerelt terrorista megfékezése érdekében. Maximum akkor, ha az utamba állna, és nincs más lehetőségem. Akkor üresre lőném a tárat, és ha életben maradtam, még a 79mm-es késsel is vágnám a nyakát, mellkasát, amíg mozogni tudunk. Ha az egyikünk, vagy egyikünk sem mozog már, akkor van vége a műsornak. Viszont ezt nagyon szeretném elkerülni!

Részemről minden konfliktushelyzetben a menekülést tartom az első védelmi vonalnak. Ha ezt nem hagyják, akkor viszont a kíméletlen ellentámadást, ahol már nem cél a másik életének megóvása. Hiszen neki sem célja megóvni az enyémet... Név:         Jelszó: