2018. március 22. csütörtök - Beáta, Izolda
Gázpisztoly


NetHírlap / Fórum / Fegyverek / Hatástalanított fegyverek
Privát üzenetek

Kijelentkezés
Regisztráció
Adatmódosítás
Elfelejtett jelszó
Mail a moderátornak
Súgó
Fórumszabályzat

Keresés

Keresett kifejezés:

Keresés helye:Részletes keresés

Kategóriák

Autó-motor
Család
Dühöngő
GSM, távközlés
Hardver
Internet
Játékok
Kultúra
NetHírlap kávéház
Sport
Szex
Szoftver
Tudomány
Vallás
Zene

Eredeti üzenet:

 eyeball
        
2017-02-15 12:30:28   (2725)
  - Tanácsért fordulok az itt jelenlévő, tapasztaltabb gyűjtő szakik felé. Gondolkodom 2db hatástalanított Kalash-alapokon épült, fali dísznek szánt fegyver megvásárlásán. A fegyverek közül (AMD-65 és AKM-65), az egyik 91-es tápiószecsői, míg a másik 96-os BM-es inaktivált(ak). Azt kiderítettem már, hogy ezek a hatástalanításúak a legértékesebbek gyűjtői szempontból - viszont azt nem tudom, hogy lehet-e különbség a hatástalanítást végző szervek között - és ha igen, mik azok(?) Továbbá ezeknek a vasaknak mi a reális áraik-értékük pénzben számolva(?).

- Mindkét vas gyönyörű, hibátlan - szinte újszerű állapotúak - természetesen az érvényes hatástanításról szóló papírjaikkal.

- Válaszotokat köszönöm!

Üdv.
 


Válaszüzenetek:

 gvass1
        
2017-02-15 12:35:40   (2726)
  Sztem az 1991-es az ertekes, az lenyegeben alig van hatastalanitva. Asszem 1995-tol volt a frissebb (45 fokban lemart zarfej, behegesztett utoszegfurat), de a pontos evszamban tevedhetek - meg kell nezni a zarfejet, osztan eldol melyik.

Az ertekuk a brusszeli fergek miatt tavaly aprilis ota nehezen meghatarozhato, mert (kereskedelmileg) forgalomkeptelenek, es nem vihetok ki az orszagbol.


 Név:         Jelszó: