2018. május 23. szerda - Dezső
Gázpisztoly


NetHírlap / Fórum / Fegyverek / Fegyverbarátok a rászorulókért
Privát üzenetek

Kijelentkezés
Regisztráció
Adatmódosítás
Elfelejtett jelszó
Mail a moderátornak
Súgó
Fórumszabályzat

Keresés

Keresett kifejezés:

Keresés helye:Részletes keresés

Kategóriák

Autó-motor
Család
Dühöngő
GSM, távközlés
Hardver
Internet
Játékok
Kultúra
NetHírlap kávéház
Sport
Szex
Szoftver
Tudomány
Vallás
Zene

Eredeti üzenet:

 Fortitu
        
2018-05-14 11:55:54   (540)
  Sziasztok!

Újra időszerű lenne egy akció. Tudom, hogy elég későn szólok, kollégám most hétvégén szeretne menni. A gyerekek utazását szeretnénk megkönnyíteni útlevéllel. Ahhoz, hogy utazni tudjanak EU-n belül, akár táborozni nyáron Magyarországon, személyi, vagy útlevél szükséges. Személyit 14 év felett kapnak, tehát útlevelekre gyűjtenénk.
A nevelők ezt jutalomként is szeretnék adni. Tehát akinek a magaviselete, tanulmányi eredményei olyanok, nekik intéznék elsősorban az ilyen táborozásokat, látogatásokat.
Összege 240 lei/útlevél, ami 16000 Ft. Itt mondjuk 10 útlevél lenne az elérendő cél. Akármekkora támogatást szívesen fogadnak, 1000 Ft-ot is.

A másik prio téma az a tűzifa lenne. Ha valaki ezt szeretné inkább támogatni, akkor nyithatunk egy külön borítékot. Vagy ha van helyben kapcsolata és közvetlenül fát szállítana, az még jobb is lenne. Elsősorban azonban most az útleveles projektet nyomnánk, kisebb falat is, meg most jön a nyár.
Néhány infó hozzá mindenesetre: (Most olcsóbb megvenni, mint majd ősszel.) 30m3-el lenne jó támogatni őket, de természetesen egy kisebb rész is hasznos lenne. Jelenleg ennek az ára 180 lei/m3, tehát erősen lefelé kerekítve 300 000 Ft lenne a célösszeg összesen. Ennél több fogy, de ez már egy jelentős mennyiség lenne.

Írjatok választ, vagy privátban keressetek, ha valaki szeretné támogatni ezt az akciót. Ha külön nem kéred a névtelenséget, akkor ki fogom írni a nicekedet, hogy támogattad az ügyet az átláthatóság miatt. Amúgy anon-ként írom csak ki az összeget.
 


Válaszüzenet:

 Fortitu
        
2018-05-16 18:18:45   (543)
  Totónak nagyon szépen köszönjük, hogy támogatta a projektet egy útlevéllel!!


 Név:         Jelszó: